b374 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ma bate gandul sa incerc un DID ZVMX 525 pe Tenere pt viata mai lunga si siguranta mai mare... Deocamdata doua chestii mi se par mai naspa - cam toate 525-urile care le-am vazut erau mai putin flexibile decat 520 si din ce am vazut oferta de pinioane / foi e mai bogata pe 520. E o idee buna? Pros? Cons? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 daca gasesti kit lant 525 pt motocicleta ta e grozav (ma refer ca pinionu fata sa pice perfect pe coroana axului de transmisie finala) si pinionu spate sa aibe gaurile corecte (desigur aici nu prea e problema ca se pot da alte gauri)! Ar fi un avantaj - motocicleta nu simte ceea ce simti tu la mana Iar greutatea unui 525 nu e asa de mare fata de cea a unui 520 incat sa iti faci probleme! Eu vad doar un castig aici! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Pai 525 ar trebui sa fie stock la un motor de 600 cu caii aia ... Daca costurile kitului nu sunt prea mari, poti sa treci linistit la 525. Cel mai probabil adaugi maxim 1 kil la greutatea totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 5, 2012 Autor Share Postat Aprilie 5, 2012 Pai 525 ar trebui sa fie stock la un motor de 600 cu caii aia ... Ar fi pt XT660Z - saracu' de el are doar vreo 48 de cai - nu prea are snaga de pierdut in transmisie daca s-ar pierde ceva din cauza 520 - 525... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate