Sari la conținut

Accident in lumea lui Kafka


bogdanst
 Share

Postări Recomandate

Ce e cu atata milostenie de parca accidentul a avut loc la manastire? Te stii nevinovat nu stai la discutii altfel dupa 48 de ore tu esti fraieru'.

Daca esti lovit pe bune chemi salvarea, se lasa cu dosar penal pentru autor, discuti in alti termeni mai apoi despre despagubiri.

Plus amiabila e o mare l..a, oricine de la asigurari o poate contesta si ramai cu buza umflata sau te plimbi de-ti vine rau. Te duci la politie sa-ti faca constatarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragii mei coforumitori. Dosar penal nu se lasa decat dupa ce politaiul decide cine si cum a fost de vina si daca victima are mai mult de 10 zile de ingrijiri medicale de la IML. Chiar si asa, partile se pot impaca daca victima are sub 60 de zile si nu se mai face urmarire penala.

Asta una.

 

A doua: politaiul nu poate incepe un dosar de cercetare daca nu a fost sesizat. Si anume daca nu ai fost de manuta cu vinovatul la cea mai apropiata sectie in decurs de 48 de ore sau daca nu ai chemat 112 la accident.

 

A treia: Degeaba ai tu o zgaiba/zgarietura/edem/gaura-n chi. Daca nu ai o fractura macar, o sa iei garantat sub 10 zile de la IML.

 

Ultima: VORBESTE CU UN AVOCAT.

 

L.E: asta nu inseamna ca nu poti sa eviti toata distractia asta pur si simplu STAND DE VORBA cu omul si, daca e de acord, lasandu-l sa-ti repare daunele. Daca ai probleme de sanatate de orice fel (ameteli, dureri puternice, orice altceva care-ti da de banuit ca nu e tocmai kosher), SUNA la 112 si spune-le ca ai fost victima unui accident, chiar si la 48 de ore dupa producerea lui pot sa inceapa cercetarile daca chemi salvarea pentru asta.

 

L.L.E: aia de la asigurari, cum am scris si mai sus, sunt un fel de gauaza a Universului. Pe mine m-au tinut 3 luni cu dovada de la politie la dosar si devizul de la KawaMotors. Au cedat de-abia dupa ce mi-am facut rost de un avocat cu oua care a intrat in ei. Si care mi-a explicat ce legi se aplica si in ce fel. Dar asta a fost in situatia mea, si nu prea se pupa cu ce ai povestit tu, asa ca fa bine si fa-ti rost si tu de un avocat, cat mai repede, macar sa vorbesti cu el, sa-ti spuna ce optiuni legale ai.

Editat de bogdan192
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...