ERU Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Sunt foarte interesat. Desi de abia acum am descoperit topicul si am vazut ce ati vrut sa faceti anul trecut. Ar fi foarte ok sa stabiliti o perioada ca sa pot sa imi programez niste concediu atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 am depus hartiile pentru turul Romaniei pe frontiera (majoritatea traseului offroad) inca din 2011. Daca aveti o organizare solida si serioasa,, vi le pun la dispozitie. Atunci o faceam in jurul datei de 24 Iulie, ziua Politiei de Frontiera. Ne bucuram de ajutorul lor, prin inspectoratele judetene, inclusiv ghid local pentru zonele cu probleme, care conduce grupul cu moto sau atv direct pe langa fasie. Cadeti la pace cu data, va dau direct traseul si toata organizarea. Si hartiile. Poate vin si eu, dar nu sunt sigur. Dar va ajut cu tot ce pot. PS: intre judetele Suceava si Maramures exista treceri peste munte in zona de frontiera de maxim peisaj. Le stiu de cand organizam acolo cursuri/trainning pentru a institutie de stat. Colegii din zona or sa va ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate