Falkenberg Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Salut, Am si eu un rezervor lovit, poze mai jos. Cine poate sa repara asa cevam cam cat costa, inclusiv vopsit (partial?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Ai dat cu ouale de el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) Ai dat cu ouale de el ? Da ma ... pe dreapta in lateral ... ai o minteee! ... sa-mi bag picioarele Editat Aprilie 7, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 7, 2012 Autor Share Postat Aprilie 7, 2012 Ai dat cu ouale de el ? Din fericire nu! Se spune ca a picat pe podeaua de ciment (fara sa fie atasat la motocicleta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) Da ma ... pe dreapta in lateral ... ai o minteee! ... sa-mi bag picioarele Eu cred ca ai ceva cu mine ... Sa taci din gura c0i de fier .... si ai grija de rezervorul tau la franare !!! Editat Aprilie 7, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 sau poti cere informatie si la cei de aici .. www.motosoft.ro .. au si poze cu lucrari pe site vezi ce zice fiecare.. informatiile nu strica in alegerea pe care o faci dupa aia. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Eu cred ca ai ceva cu mine ... Sa taci din gura c0i de fier .... si ai grija de rezervorul tau la franare !!! Nu gogule, nu am nimic cu tine ... doar ca esti prost ... stiu, nu e vina ta ... Presupui niste lucruri care nu au nici o treaba cu subiectul si nu e prima oara, de cele mai multe ori te bagi in seama pe langa subiect cu chestii de genu "Ai dat cu ouale de el ?", daca stii ceva da-i omului un sfat daca nu taci din gura. "Sa taci din gura c0i de fier .... si ai grija de rezervorul tau la franare !!! " - Aici ... cred ca numa' tu stii ce ai vrut sa zici ... P.S. Cam asa arata un rezervor indoit cu pelvisul, desi nici asta nu-s sigur ca e indoit asa. Editat Aprilie 8, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 In primul rand ... am glumit ... Ma faci prost ... tu care nu ti-ai dat seama de umor .... ? Pai un om fara simtul umorului e prost .... asta o stie si maicata .... Chiar vrei sa nu mai treci deloc prin Tecuci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Putem continua la nesfarsit dar deja mi-am format o parere despre tine si nu cred ca am sa mi-o schimb, cel putin nu din comportamentul tau copilarasc, si replicile ce se vor a fi glume pe care defapt nimeni nu le intelege, daramite sa le si guste. Cat despre trecutul prin Tecuci te asigur ca am trecut, trec si voi trece cand am sa vreau/am nevoie. Scuze de offtopic Falkenberg, e ultimul post. Editat Aprilie 8, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate