CUXI Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Vand IJ jupiter 3 din 1971. Nu are acte,si starea este dupa cum se vede in poze,are adaptat un magnetou pe partea dreapta. Preul este 6 milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Vand IJ jupiter 3 din 1971. Nu are acte,si starea este dupa cum se vede in poze,are adaptat un magnetou pe partea dreapta. Preul este 6 milioane Super pretul..... numai numerele de inmatriculare valoreaza 100 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Păcat că n-are acte, că AZI te scăpam de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) vorba multa, saracia omului.... bafta la vanzare! Editat Aprilie 9, 2012 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 imi spune si mie careva care-i faza cu numerele vechi ?! (am vazut ca se cumpara, etc.) (scuze daca deturnez topicul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Sunt..misto. Cu cat mai vechi sau combinatii mai interesante, cu atat mai faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 si pot fi folosite - IN TRAFIC ?! sau doar ca ornament acasa / memorabilia !?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 A 2-a varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 imi spune si mie careva care-i faza cu numerele vechi ?! (am vazut ca se cumpara, etc.) (scuze daca deturnez topicul) Sa nu crezi ca ai dscoperit o mina de aur acu .... sunt doar catva nebuni care cumpara asa ceva pentru infrumusetarea garajului ..... dar mai greu e sa-i gasesti .Astea ar fi ale mele . Si scuze initiatorului topicului ca am deturnat discutia in alta parte , alta decat cea de drept a topicului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 Numerele nu intra in pretul motocicletei.Au ramas la vechiul propietar care le pastreaza de ornament in garaj. Pret destul de negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 nu-i trebuie nimanui IJ-ul? incep dezmembrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 SALUT. as avea nevoie de ghidon complet Âşi de roata din spate, fără cauciuc si frână. e pt ij -u meu de la tzara pe care il tin aÂşa de plăcere (prima moto). Asă că dacă imi dai un pret sper să ne intelegem Florin 0749777965. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2012 piese din dezmembrarea cadavrului...ieftine si negociabile fiecare ce ii trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 capacul de la transmisie(cel ce ascunde foaia spate),daca este intreg, ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 un pret pentru far cu tot cu kilometraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate