madcox Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) salutare tuturor. va rog sa imi spuneti( cine stie) daca se repara bine plasticul, si la cati bani.eventual cu exemple.nu ma intereseaza unde, ci per ansamblu numai ptr carenele din plastic multumesc... Editat Octombrie 31, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) chiar nu vrea sa spuna nimeni ce si cum? Editat Octombrie 31, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 NU A CAZUT NIMENI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 stiu ca se poate, dar acum depinde de mana cui le face. Eu cand am nevoie, le comand in germanica. Am gasit second-uri foarte bune la bani buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 intra pe mess ''mecanic68'' si iti spun cum se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 stiu ca se poate, dar acum depinde de mana cui le face. Eu cand am nevoie, le comand in germanica. Am gasit second-uri foarte bune la bani buni. la cati bani le iei?de curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vartei76 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Iti spun eu cu reparatu ele se repara de o mana buna cu multa rabdare si placere in cea ce faci si iasa arta o sa pun niste poze cu niste carene de r1 praf bucatele refacute perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Materialul din care sunt construite carenele (ABS) este un plastic foarte flexibil.Poate fi sudat cu un pistol special in asa fel incat la o urmatoare eventuala cadere sa reziste exact lafel ca cel original. Multi mesterasi repara carenele cu fibra de sticla ceea ce este total gresit.Acestea se dezmembreaza si duc la ruperea vopselei si implicit un aspect de ... Daca vrei sa o faci singur atunci iti recomand un letcon batranesc ascutit ca o surubelnita in varf si o armatura de sarma otelita (plasa) de 0,3 mm pe care sa o topesti dupa lipirea pieselor pe spatele carenei. Cum am mai spus ai nevoie de un pistol special si de material ABS pentru a face ceva de calitate ce va rezista in timp si conditii diverse. Racetek foloseste sistemul si sculele mai sus mentionate iar rezultatele dealungul timpului ne-a aratat a fi cea mai buna metoda. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate