ciprian Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Repede si noi Mae de ce te pitesti dupa motocicleta cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Transalpul se pune? Daca a ajuns la 1849 m altitudine, cred ca se pune Adica pe varful Bihor, sau, cum e pe unele harti, Cucurbata Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 motocross(my love) endurocross(locul 2 dupa MX) premiu de la endurocross Cluj. Multumesc organizatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 Transalpul se pune? Daca a ajuns la 1849 m altitudine, cred ca se pune Adica pe varful Bihor, sau, cum e pe unele harti, Cucurbata Mare Se puneeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) eu si drz-urile Editat Octombrie 6, 2007 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Hai sa pun si eu ceva poze cu mine si micuta mea yamaha ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) ete poze cu familia ktm din valcea cu jucariile lor si nu numai... au scapat si 2 poze cu atv..dar nu m-am putut abtine(l-am recuperat pe gica din ..OLT..nici el nu stie cum a ajuns acolo) Editat Decembrie 29, 2007 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) si eu pe aici: Editat Decembrie 29, 2007 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Hop si eu. Un enduro mai cuminte, in schimb .... ture luuuungi.... prin munte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.damaroaia Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 ma bag si io cu micuta mea de 125.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) Super moto primiti? In iarna asta mi-am luat si eu o Honda slr 650, dupa ce am realizat ca vitezanele nu imi ofera placerea oferita de enduro. As vrea prin vara sa imi iau si un cross, special pt offroad, sau sa o mai modific pe Hondita spre enduro. Editat Ianuarie 16, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Super moto primiti? In iarna asta mi-am luat si eu o Honda slr 650, dupa ce am realizat ca vitezanele nu imi ofera placerea oferita de enduro. As vrea prin vara sa imi iau si un cross, special pt offroad, sau sa o mai modific pe Hondita spre enduro. Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) Super moto primiti? In iarna asta mi-am luat si eu o Honda slr 650, dupa ce am realizat ca vitezanele nu imi ofera placerea oferita de enduro. As vrea prin vara sa imi iau si un cross, special pt offroad, sau sa o mai modific pe Hondita spre enduro. Bine ai venit! La cat mai multe ture... montane... Editat Ianuarie 21, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Super moto primiti? In iarna asta mi-am luat si eu o Honda slr 650, dupa ce am realizat ca vitezanele nu imi ofera placerea oferita de enduro. As vrea prin vara sa imi iau si un cross, special pt offroad, sau sa o mai modific pe Hondita spre enduro. hai ca de abia asteapta adelina mea..partenere la ture de enduro ..asa mai softeanu ca de gagici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) Bine ai venit! Bine ai venit! La cat mai multe ture... montane... hai ca de abia asteapta adelina mea..partenere la ture de enduro ..asa mai softeanu ca de gagici... Merci baieti. Sa vina vara si vor aparea si poze de la primii pasi in softenduro Idee e ca in primavara o sa ii fac niste modificari honditei Editat Ianuarie 21, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Inca ceva poze doar cu motorul. --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:48 -------------Inca ceva poze doar cu motorul. --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:48 -------------Inca ceva poze doar cu motorul. --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:48 -------------Inca ceva poze doar cu motorul. --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:50 ------------- Inca ceva poze doar cu motorul. Nu merge . Incerc alta data --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:54 ------------- Inca ceva poze doar cu motorul. <small>--- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:48 -------------</small><br/>Inca ceva poze doar cu motorul. <small>--- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:48 -------------</small><br/>Inca ceva poze doar cu motorul. <small>--- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:48 -------------</small><br/>Inca ceva poze doar cu motorul. <small>--- Mesaj completat în 25 Jan 2008 11:50 -------------</small><br/> Nu merge . Incerc alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 si eu cu dracusoru meu .. poate se hotaraste iarna asta sa plece odata ca vreau sa vina sezonu si poate sezonul va incepe si cu un aparat foto mai de calitate : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoL Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Din ciclul iarna nu-i ca vara: hop si eu cu cu Domnitorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate