pescarul Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Ai pm V-am trimis adresa in PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Imi cer scuze pentru toti cei care asteptati pachete de la mine. Am fost foarte ocupat in ultimele zile si nu am avut timp sa ajung la posta. Umblu cu pachetele in masina. Maine la ora 16.00 o sa trimit pinionul spate+lant, cutia de viteze si releul de semnalizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 Da, azi au plecat 3 pachete. Pinionul cu lantul, cutia de viteze si releul de semnalizare. Inca valabile celelalte Da, azi au plecat 3 pachete. Pinionul cu lantul, cutia de viteze si releul de semnalizare. Inca valabile celelalte As mai avea asa: - piston+ segmenti+ bolt + rulment + cilindru + chiuloasa = 70 lei - cartere motor = 20 lei - cric central + pedala frana + pedale = 20 lei - telescoape spate= 20 lei - ax furca= 15 lei - ghidon= 15 lei - magnetou= 70 lei - aprindere electronica= 50 lei - capace motor= 30 lei - cutii laterale = 20 lei ambele - roti complete, fata-spate: 50 lei bucata, cu tot cu anvelope, aproape noi, sau 80 lei ambele+ transport - rezervor cu robinet: 20 lei - cadru cu acte de provenienta: 50 lei Si alte maruntisuri. Intrebati ce aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Azi a ajuns releul si e ok. Nu va pot spune ce bucuros e mosu"de la Milisauti. Multumim mult si spor in toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Ma bucur ca este totul in regula! Maine sau cel tarziu poimaine o sa plece roata spate, rezervorul si toba Editat Mai 21, 2012 de dori_x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Da, azi au plecat ........, cutia de viteze si .......... Pachetul a ajuns si la mine astazi.Totul cum am vorbit. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Azi mai pleaca roata spate, rezervorul si semnalizarile Mai raman: - piston+ segmenti+ bolt + rulment + cilindru + chiuloasa = 70 lei - cartere motor = 20 lei - cric central + pedala frana + pedale = 20 lei - telescoape spate= 20 lei - ax furca= 15 lei - ghidon= 15 lei - magnetou= 70 lei - aprindere electronica= 50 lei - capace motor= 30 lei - cutii laterale = 20 lei ambele - roata fata: 40 lei, fara anvelopa+ transport - cadru cu acte de provenienta: 50 lei Si alte maruntisuri. Intrebati ce aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 mno.. ca so dus si rezervoru... sa-l foloseasca sanatos noul lui proprietar mestere,da macar toba de esapament,o mai ai? Toba.... s-a dus impreuna cu rezervorul si roata de pe spate, la acelasi nou proprietar. Azi sau maine cel tarziu o sa ajunga (prin curier). Sa le foloseasca cu placere! Ce m-am mirat eu.... ce credeam ca o sa se vanda prima data, nu am vandut nici acum, dupa atata timp (piston+cilindru+chiulasa si magnetoul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 28, 2012 Autor Share Postat Mai 28, 2012 Nimeni nu mai are nevoie de nimic? Mai am cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 29, 2012 Autor Share Postat Mai 29, 2012 zi ca ai in stare buna atat cutia filtrului de aer cat si aripa de spate .. si un pret desigur bafta! Din pacate nu pot sa te ajut cu nimic. Cutia filtrului nu este in stare buna. Este crapata, iar aripa spate am vandut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Iunie 16, 2012 Autor Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) Nimeni, nimic ? Nimeni, nimic ? Au mai plecat cele doua capace exterioare, de la ambreiaj si cel de la magnetou + pistonul cu segmentii. Restul... valabile - cilindru + chiuloasa = 50 lei - cartere motor = 20 lei - cric central + pedala frana + pedale = 20 lei - telescoape spate= 20 lei - ax furca= 15 lei - ghidon= 15 lei - magnetou= 70 lei - aprindere electronica= 50 lei - cutii laterale = 20 lei ambele - roata fata: 40 lei, fara anvelopa+ transport - cadru cu acte de provenienta: 50 lei+ transport Si alte maruntisuri. Intrebati ce aveti nevoie Editat Iunie 16, 2012 de dori_x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Iulie 5, 2012 Autor Share Postat Iulie 5, 2012 man, mai ai aprinderea? daca o mai ai o vreau eu,asadar,cat m-ar costa? Ai pm Au mai plecat magnetoul si aprinderea electronica. Maine vor pleca cilindrul si chiulasa. Mai ramane cate ceva... - cartere motor = 20 lei - cric central + pedala frana + pedale = 20 lei - telescoape spate= 20 lei - ax furca= 15 lei - ghidon= 15 lei - cutii laterale = 20 lei ambele - roata fata: 40 lei, fara anvelopa+ transport - cadru cu acte de provenienta: 50 lei+ transport Si alte maruntisuri. Intrebati ce aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate