Hellryder Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Sunt multi care pretind ca ar avea un BMW R71, celebrul model de razboi care a facut istorie. Am vazut multe dezbateri aprinse si aici, pe forum. Putini sunt insa cei care stiu adevarul despre el si stiu cum sa deosebeasca o copie de original. Am gasit un site care prezinta problema in amanunt: http://dnepr.ural.free.fr/controverse.htm Este in franceza, dar o sa va descurcati cumva! Se pare ca pana si americanii de la Harley au tras o copie... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 da... interesante poze... mai departe astept sa ne traduci tu ce e scris pe langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 modelele cele mai cunoscute pe front au fost R75 si R12 daca vorbim de BMW. nu ai cum sa manaresti perfect un M si sa-l faci BMW. sunt destule detalii care difera. incepand de la materialul din care e facut blocul motor, de exemplu!!! si nu prea ma incanta sa postez diferentele pe care le stiu eu, ( si sunt destule ) pentru ca nu vreau ca fraierii care spera sa faca un smen din asta sa profite de informatia respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Pai ai putea sa postezi in speranta ca nu vor mai lua teapa cei de buna credinta. Nu cred ca un proprietar de M poate sa stearga toate diferentele astfel incat un M sa para BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 da... interesante poze... mai departe astept sa ne traduci tu ce e scris pe langa Pai daca sintem putin atenti vedem ca scrie " sursa in engleza se afla aici" .Dai un clic si hop, apare in engleza. Si cind te gindesti ca am fost corijentu' clasei la franceza ( si in general la toate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 bun asa....cunosc pers care se laudau ca au bmw si de unde?...sovietice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate