piffi Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 daca tot nu am muncit de 1 mai m-am hotarat cu inca doi prieteni sa facem o plimbare de o zi,traseul a fost urmatorul berca-buzau-focsani-soveja-lepsa-tg secuiesc-covasna-comandau-intorsura bz-siriu si acasa,un vulcan de 800.o africana si un tdm am plecat la drum,din pacate vulcanul nu a mai putut comtinua traseul din cauza unei pene de cauciuc am avut vreme frumoasa si multa caldura mai ales la munte dar sa lasam pozele sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 frumoase peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Bravo, Florine!Faina plimbare! Io am fost la Pacle de 1 mai... Cum e parbrizul acum? Da' cauciucurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Mai 5, 2012 Autor Share Postat Mai 5, 2012 Bravo, Florine!Faina plimbare! Io am fost la Pacle de 1 mai... Cum e parbrizul acum? Da' cauciucurile? sal liviu ,adaosul la parbriz e super pot sa tin viziera la casca ridicata fara probleme fara sa intre aer in ochi ,asta pana la o anumita viteza,,,de cauciucuri nu mai zic parca se lipeste de asfalt si de pamant,am ajuns cu motorul unde nu visam.. pe toate coclaurile posibile asta dupa ce am scimbat cauciucurile ,numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 pana mea... o pana se rezolva cu duba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Mai 5, 2012 Autor Share Postat Mai 5, 2012 pana mea... o pana se rezolva cu duba? daca te uiti atent la motor o sa observi aripa pe spate foarte mare pe motocicleta choper era o chinuala la dat roata jos,dar am incercat cu sprei de umflat roti si nimic,pe o parte intra aer pe o parte iesea cred ca sa rupt valva cumva dar ma gandesc ca daca mergea cu noi pe traseul care l-am facut sincer cred ca facea cale intoarsa intradevar O PANA ITI POATE STRICA MULTE PLANURI si nu sa suparat nimeni din toata treaba asta, se putea intampla oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Da bine mah ca sunteti voi smecheri. V-ati bagat ca vaca-n lucerna. Bravo mai baieti... Tocmai ce mi-am sters o lacrima de la coltul ochiului. Ce n-as fi dat sa fiu si eu cu voi... Pana la urma bine ca a facut Dan pana pe asfalt, ca oricum isi lasa aripa la Vulcan pe unde v-ati bagat voi, derbedeilor... Cred ca Giani e capul rautatilor acolo... Ati reeditat oarecum traseul de toamna trecuta cand am fost la Sf. Ana... Sal si numa de bine din Afganistan... Dumnezo va-mburde-n rai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauru' Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Daca ati vrut sa ne faceti in ciuda ati reusit ... Dar nu-i nimic, va veni si randul nostru... Oricum ma bucur pentru voi, si sa stiti ca nici pe la noi nu e rau (pe la mine si pe la Vasile). Acum cateva zile am calarit si eu o chinezarie... motoreta ZARANG... doar ca nu am avut parte de aceleasi peisaje (ale mele au fost mai "frumoase" ). Va urez plimbari cat mai lungi anul asta ... Si sa ne auzim cu bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Voi doi aveti o scuza, sunteti la 4000 km, dar eu am stat total aiurea pe bara. Da nu-i nimic, mai am o zi si imi recuperez permisu' :banana: Bravo baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate