crazvy Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) las pozele sa vorbeasca culmea vandalismului: sa tai harta de pe indicator si sectiunea Animal Planet Editat Mai 7, 2012 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Pastele masll de benzina scumpa... ne ia frumusetea vietii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 7, 2012 Autor Share Postat Mai 7, 2012 benzina scumpa... ne ia frumusetea vietii... scumpirea de 10-15 bani e mizilic pe linga faptul ca mi s-a dublat consumul cu noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 10 15 bani... din luna in luna, eu nici macar nu am prins pe 2 roti vremurile cu 3.8lei litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Fluturasii aceia se numesc Coada Randunicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot977 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Salut! Ma poate ajuta cineva cu informatii recente despre gradul de dificultate al traseului Baile Herculane - Vf Ciorici - Avenul lui Adam - Pestera de la Despicatura ? Vreau sa stiu daca poate fi facut in vreo 3-4 ore dus-intors (loco), cu plecare din statiune. Am o conditie fizica peste medie, deci n-am nevoie de pauze si nici nu merg agale. Intentionez sa ajung in Herculane in weekend si n-am mai fost de mult pe acolo. Cum mai e statiunea? Mai ai ce sa faci 2 zile acolo? Vreo carciuma unde se mananca bine? Drumul de la Severin spre Herculane cum e ? Ceva drumuri forestiere prin zona, adecvate pt mobre, gasesc? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 scumpirea de 10-15 bani e mizilic pe linga faptul ca mi s-a dublat consumul cu noua achizitie poti sa explici te rog?nu f 650 gs ai?asta e laudat pentru consumul mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 poti sa explici te rog?nu f 650 gs ai?asta e laudat pentru consumul mic comparat cu fosta mobra e dublu: cam 4,5-5 / 100 ybr-ic-ul avea 2,5-2,8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 ai avut YBR? de cat? 125 sau250? totusi,cu GS ul te poti baga cam peste tot,iar cu YBR te limita la asfalt sau gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 ai avut YBR? de cat? 125 sau250? totusi,cu GS ul te poti baga cam peste tot,iar cu YBR te limita la asfalt sau gresesc? 125 mergea fara probleme pt ca era usor Babele, Ceahlau, Obarsia Lotrului te limita la o persoana mai mult si pe autostrada te lua plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 ai dreptate,am vazut cbr de 125 bagat pe niste coclauri unde cu f650 nu ma descurcam totusi,daca numai consumul ar conta ne am lua toti cbf de 125 si am salva planeta acuma ti am vazut topicurile. frumoase calatorii si frumos mod de a ti trai viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 ai dreptate,am vazut cbr de 125 bagat pe niste coclauri unde cu f650 nu ma descurcam totusi,daca numai consumul ar conta ne am lua toti cbf de 125 si am salva planeta acuma ti am vazut topicurile. frumoase calatorii si frumos mod de a ti trai viata mersi de aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 ce cascada este cea din prima fotografie si unde este ea? am fost si eu in luna august, iar cascada vanturatoarea arata cam asa ( este o senzatie frumoasa sa intri sub cascada) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 ce cascada este cea din prima fotografie si unde este ea? am fost si eu in luna august, iar cascada vanturatoarea arata cam asa ( este o senzatie frumoasa sa intri sub cascada) m-ai prins nu e chiar Valea Cernei e undeva pe drumul 7A intre Obarsia Lotrului si Petrosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 HeHE! Ce topic am gasit ! felicitari ,Razvan !!! (pe unde ai umblat pe doua roti !!!) Stiu zona ,am umblat si eu peste tot in tara, dar cu autoutilitara (2008-10) ! Eu folosoesc doo roti pt alt scop Oricum ,felictari !! Imi placeee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 HeHE! Ce topic am gasit ! felicitari ,Razvan !!! (pe unde ai umblat pe doua roti !!!) Stiu zona ,am umblat si eu peste tot in tara, dar cu autoutilitara (2008-10) ! Eu folosoesc doo roti pt alt scop Oricum ,felictari !! Imi placeee !!! mersi e o zona de care nu ma pot satura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 E doar o asemanare , sau ai fost si pe cheile Tasnei? Dintre toate ce am vazut prin zona mi-a placut cel mai mult : E lejer de mers cu mobra spre Cerna sat si baraj Iovanu, se poate face o tura pe malul lacului. Interesant de vazut cheile Corcoaiei pe traseul asta: poza clasica: Parca am vazut Pe G Earth si niste urcari spre Godeanu, dar cred ca-s drumuri de TAF. Drumuri faine s-aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Octombrie 20, 2012 Autor Share Postat Octombrie 20, 2012 E doar o asemanare , sau ai fost si pe cheile Tasnei? Dintre toate ce am vazut prin zona mi-a placut cel mai mult : E lejer de mers cu mobra spre Cerna sat si baraj Iovanu, se poate face o tura pe malul lacului. Interesant de vazut cheile Corcoaiei pe traseul asta: poza clasica: Parca am vazut Pe G Earth si niste urcari spre Godeanu, dar cred ca-s drumuri de TAF. Drumuri faine s-aveti! da, is Cheile Tasnei am fost si la Baraj acum citiva ani dar n-am ajuns pin la izbuc spunea cineva ca e surpat drumul pe linga lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate