Vali vali Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Curățat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Poti merge linistit cu ea in giroc, la Pascota. Ti-o rezolva baietii. Ca si tarife,nu cunosc, nu umblu prim service-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Ms,sinister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Bineinteles,mai sunt si alti mecanici si alte service-uri. Asteapta si alte recomandari si vezi care te avantajeaza. Cu placere, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Acum i-am schimbat bujii le i-am pus de iridium si de la 3000 de ture nu m-ai merge rotund întrerupe parcă nu are destulă benzină,pana acum nu a făcut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Ai luat bujii fake sau belite.Punele pe alea vechi inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Nu sunt convins ca toate mobrele agreaza iridium... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Si cam care ar fi logica dupa care nu toate mobrele agreeaza iridium? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Nefiind fan iridium pt 0,5789% putere nu isi merita banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Am dat 60 pe bucata,cele vechi erau varza,dar motorul a fost sincronizat cu cele vechi,sa fac o sincronizare din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Nu stiu. Am spus ca nu sunt convins ca nu toate agreaza iridiumul. Si din cate am auzit,asa ar fii.. Si cam care ar fi logica dupa care nu toate mobrele agreeaza iridium? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Cum erau varza daca ai spus ca motorul mergea mai bine dupa 3000, curatale pe aragaz daca au depuneri, stergele cu o carpa, masoarele.O buijie tine intre 40/100 mii km in functie de materialul din care e farbricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 .O buijie tine intre 40/100 mii km in functie de materialul din care e farbricat. Nu e chiar asa. Ea mai da scanteie, dar aiurea. Plus ca se consuma electrodul. De regula in manualele de intretinere se recomanda schimbarea bujiilor undeva la 20.000 - 30.000 km. Bujiile cu iridiu au 2 avantaje: - electroudul se consuma extrem de greu - la turatii foarte mari reusesc sa dea scanteia bob cu bob, nu flama continua ca bujiile obisnuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 la ce motoare am avut pana acum ( Transalp 600, V strom 650 si Royal Star 1300 ) cartea tehnica spune ca schimbarea bujiilor se recomanda la 12000 km. desi sunt convins ca exagereaza putin si ca nu e nevoie sa fie schimbate chiar atat de repede. In schimb am pus iridiu pe ele si dupa 40000 km le-am schimbat ...pur si simplu preventiv...ca in rest totul mergea brici ! cele cu iridiu sunt ceva mai scumpe la cumparare...dar fac toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Ultima data cand am umblat la bujiile de la Hornet a fost in 2008 cand am cumparat-o si i-am pus iridiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Cum erau varza daca ai spus ca motorul mergea mai bine dupa 3000, curatale pe aragaz daca au depuneri, stergele cu o carpa, masoarele.O buijie tine intre 40/100 mii km in functie de materialul din care e farbricat. » Post actualizat in 08 Jul 2016 14:52 Nu am spus asa.cu bujiile vechi mergea rotund.frumos dar sau dus nu mai dau scânteie deloc si am pus de iridium iar cu astea dupa 3000 turația îmi întrerupe parcă n-ar avea destulă benzina sau nu lucrează bujiile bine.nustiu. » Post actualizat in 08 Jul 2016 14:56 De la curent nu cred că este pentru ca trebuia sa îmi puste în tobă.dar nu pusca.doar isi da in nas parca nuare destul gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Ai luat sigur bujii pt modelul tau ? Daca cu cele vechi mergea bine, unde crezi ca e problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Lapugean Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 (editat) Unde se poate da de permis A1 in Lugoj?.As dori sa-mi dati exemple de motociclete 125cc care sa alerge "tare" .Multumesc frumos. Editat Iulie 18, 2016 de Alexandru Lapugean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowball Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 .As dori sa-mi dati exemple de motociclete 125cc care sa alerge "tare" .Multumesc frumos. daca asa pui problema...singurul sfat ar fi sa te intrebi de ce vrei sa te urci pe motor si daca nu e mai sanatos sa o lasi balta .... cu tot respectul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 Unde se poate da de permis A1 in Lugoj?.As dori sa-mi dati exemple de motociclete 125cc care sa alerge "tare" .Multumesc frumos. "tare" alearga toate TARE nu alearga niciuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Știe cineva vreun burgman de 400 de vânzare » Post actualizat in 27 Jan 2018 17:16 Să fie după 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Nu. Doar t max 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Unde,și dacă ști și prețul ar fi super, mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Pai ai postat pe timis. Deci nu aici cauti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Caut propietarul unei motociclete pt a lua certificatul fiscal al acesteia , sa o pot inmatricula .Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon al D-lui ALEXANDRU NICOLAE SAT CIRESU NR 28 TIMIS NASCUT IN 1961 .MULTUMESC Tel meu 0729076344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate