redhair Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 o plimbare scurta sambata pe la vulcanii noroiosi? Banuiesc ca traseul ar fi bucuresti- ploiesti- vulcani.. Dar nu e batut in cuie. Seara vrem la cateva muzee cu gloataaaaa \:m/ nu cu noapte in cap... Nu alergat dar nici la 50/ora.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 La ce ora se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Eu maine lucrez pana la 13.00. Daca stabiliti plecarea dupa 13.15, vin si eu, daca nu ....distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Seara cred ca vine codul galben peste noi Eu vreau dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 dam bir cu fugitii.. se anunta ploi si aici si pe la buzau... prefer sa vad vulcanii uscati... si noroiul sa fie specatolul. nu noroi peste noroi... poate duminica?nu suntem prea hotarati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Maine dim pare ok Eu plec daca nu ploua ... Duminica pare ca ploua sigur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 cre ca ne uitam pe site-uri diferite. http://vremea.kappa.ro astia dau cam cel mai bine. duminica arata partial soare si bucale si buzau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Pe weather.com este invers )) Inclin sa cred ca dum o sa ploua ... S-a anuntat si un cod galben ... De maine la pranz pana duminica seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Pe Valea Oltului nu ploua nici sambata nici duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 18, 2012 Autor Share Postat Mai 18, 2012 ne-am hotarat mergem duminica. nu pe valea oltului, la vulcani. doritori daca sunteti.. va anuntati. plecare nu prea matinala... poate 11.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 E m-as baga, dar putin probabil sa ne permita vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Eu n-am mai iesit azi ... Incerc maine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 19, 2012 Autor Share Postat Mai 19, 2012 nici nu stim ce sa facem... pe ploaie... da oke echipamente... dar mergem sa vedem noroiul nu sa il avem la tot pasul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate