ACHIMOTO Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) FREE BIKERS , va invita la luati parte la al 5-lea festival moto Hunedorean FREE BIKERS WEEK 5 - 2012 Cu gandul la toti motociclistii indiferent de unde provin , si pentru o unitate intre bikeri , vom folosii sloganul : ,, BROTHERHOOD & RESPECT / FRATIE & RESPECT '' >Intrarea va costa 30 lei , ca si pana acum . OFERIM INTRAREA GRATUITA !!! * pt. cei care au ziua de nastere in perioada FESTIVALULUI * persoanele cu handicap , indiferent de natura sa * pentru motociclete mai vechi de anul 1980 * pt cei care sosesc pe motociclete si au impliniti 60 de ani * pt. fetele care sosesc la ghidonul unei motociclete * pt. cei care vin de la o distanta mai mare de 450km ( distanta dintre orasele de origine SAU cei care vin din concediu si pot dovedi ) Bine inteles , vom avea si niste REGULI , zicem noi de bun simt pt toate genurile de Bikeri : --- Pentru cei care vin cu masinile , vom avea loc special de campare pt masini . --- LA INTRARE VA EXISTA UN TABEL NOMINAL (ca si anii trecuti ),unde ca titlu va scrie mare PARTICIPANII TREBUIE SA RESPECTE REGULILE IMPUSE , SI FIECARE RASPUNDE IN FATA LEGII PT FAPTELE SALE . IN acest tabel va trebuii , fiecare participant sa isi scrie numele , datele din buletin si sa semneze ca a luat la cunostinta . Daca vi se pare un inconvenient sa va treceti datele si sa semnati in Tabel , va rugam sa alegeti alta destinatie in wekendul acela . Nu vrem sa apara discutii , si neplaceri . --- Viteza maxima 5 km \ ora , iar plimbatul excesiv interzis . --- Dupa 1 noaptea , turatul motoarelor este interzis ( vom organiza ziua concurs de galagie ) , aici trebuie sa inteleaga acel segment de bikeri , ca sunt multi care noaptea dorm , vin de la distante mari , si au un drum de facut inapoi , si ca aceasta problema este una mare cam la toate festivalurile moto TOTI CEI CARE NU VOR RESPECTA REGULILE , LA A 2-A ABATERE VAR FI DATI AFARA DIN SPATIU FESTIVALULUI VA ASTEPTAM !!! RESPECT Editat Mai 18, 2012 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 eu o sa sa vin,daca nu intervine ceva.am vrut sa vin dar inca nam apucat sper ca anul asta o sa ajung.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Daca Doamne Doamne tine cu noi, zic PREZENT. Si cred ca marea majoritate Mad Dogs. Sa ne vedem cu bine. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) OFERIM INTRAREA GRATUITA !!! * pt. cei care au ziua de nastere in perioada FESTIVALULUI Doar intrarea sau si ceva Hai zively Editat Mai 20, 2012 de nelutu_10pin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 OFERIM INTRAREA GRATUITA !!! * pt. cei care au ziua de nastere in perioada FESTIVALULUI Doar intrarea sau si ceva Hai zively Nelutu , paharu de tuica si slana pe pita o primesti gratuit la intrare ....... e traditie VA ASTEPTAM CU DRAG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 se incepe de joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Hehehe pe Nut cred ca nu o sa il putem opri sa vina de Miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Am abonament pe viata la festivalul asta..deci vin fara discutii doar sanatosi sa fim!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 Am abonament pe viata la festivalul asta..deci vin fara discutii doar sanatosi sa fim!!!!! Ai avut ceva reducere cand ti-ai luat abonamentul ??? se incepe de joi? Da da da , sigur sigur sigur , absolut absolut absolut ................................... Ca de fiecare data , noi suntem de miercuri acolo la FRATILOR VA ASTEPTAM CU PAHARELE PLINE DE TUICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Daca Doamne Doamne tine cu noi, zic PREZENT. Si cred ca marea majoritate Mad Dogs. Sa ne vedem cu bine. Respect. Va aseptam cu mare placere sa ne treceti din nou pragul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 La fel cum zicea cineva mai sus , daca totul va fi bine ,facem tot posibilul sa fim prezenti Pentru ca atunci cand am ajuns la aceasta intalnire, si mi-am rezavut vechii prieteni am regasit aceeasi atmosfera ca la intalnirile vechi : Brasov , Sibiu , Gheorgheni , Timisoara ............... cine stie stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Din punctul meu de vedere,un festival inseamna drumul facut pe motor,locatia si prietenii . Deci Nandru este festivalul meu de suflet!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 11, 2012 Autor Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) MENTIONAM CA : In ciuda tuturor zvonurilor din lumea moto ....................... !!! FREE BIKERS WEEK - EDITIA 5 -- FESTIVALUL MOTO DE LA NANDRU -- HUNEDOARA SE ORGANIZEAZA IN 10 - 12 AUGUST 2012 -- in aceeasi locatie indragita de toata lumea : VALEA ROATEI - NANDRU - HUNEDOARA . Editat Iunie 11, 2012 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Achime sa-mi pastrez locul meu, ca eu personal nu ma iau dupa zvonuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Cum a tras echipa din Craiova , un SUV cu 38 persoane inanuntru : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Spunem prezent si noi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 18, 2012 Autor Share Postat Iunie 18, 2012 Spunem prezent si noi !!! Prieteni dragi , va asteptam cu bratele deschise si tuica in pahare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samir-hd Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Intradevar , saptamana trecuta am auzit si eu vreo 2 variante de zvonuri , si Achime , am incercat ieri sa te sun sa ma lamuresti ... dar nu ai raspuns la telefon ?! Azi am avut acces la net , si am cautat sa vedem ce ziceti , si ma bucur ca festul se tine ! Nu am participat doar la cateva editii , dar mi-a placut enorm atmosfera , si in fiecare an am vazut ca lumea este foarte multumita . Era pacat sa nu se mai tina unu din cele mai mari si frumoase festuri din Romania . Daca aveti nevoie de ajutor la fest , gasim 2 - 3 prieteni sa dea o mana de ajutor ! Ai nr nou de telefon pe pm . Sper sa ne revedem cu bine la fest ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 30, 2012 Autor Share Postat Iunie 30, 2012 Anul acesta la festival , in loc de parada de sambata , momentan incercam sa facem posibil : -- TRASEE TURISTICE PRIN JUDETUL HUNEDOARA ! - Adica in loc sa ne incolonam sa mergem in parada , incercam sa ne formam cateva grupuri , si sa vizitam in 4 - 5 ore - cu ghid in fata , obiective turistice in judetul Hunedoara !!! Ce ziceti de idee ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Anul acesta la festival , in loc de parada de sambata , momentan incercam sa facem posibil : -- TRASEE TURISTICE PRIN JUDETUL HUNEDOARA ! - Adica in loc sa ne incolonam sa mergem in parada , incercam sa ne formam cateva grupuri , si sa vizitam in 4 - 5 ore - cu ghid in fata , obiective turistice in judetul Hunedoara !!! Ce ziceti de idee ??? zic ca o sa fiu prea "vesel" ca sa ma pot urca pe motor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Anul acesta la festival , in loc de parada de sambata , momentan incercam sa facem posibil : -- TRASEE TURISTICE PRIN JUDETUL HUNEDOARA ! - Adica in loc sa ne incolonam sa mergem in parada , incercam sa ne formam cateva grupuri , si sa vizitam in 4 - 5 ore - cu ghid in fata , obiective turistice in judetul Hunedoara !!! Ce ziceti de idee ??? Nu cred ca ar fi cel mai indicat! Parada e traditionala la toate intrunirile. Nu ar fi indicat sa schimbi... Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 5, 2012 Autor Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) Nu cred ca ar fi cel mai indicat! Parada e traditionala la toate intrunirile. Nu ar fi indicat sa schimbi... Parerea mea! Ms de sfat ! Noi ne gandeam , sa mai modificam ceva , sa iesim putin din tiparul acela de intalnire clasica !!! Ceea ce vrem noi sa facem , este tot ,, un fel de parada '' , adica te aduni in grup organizat , si te deplasezi pe o ruta stabilita , iar la un punct de pe acest traseu te opresti la 1 - 2 obiective turistice - vizitezi , dupa care in sa , si la festival Editat Iulie 5, 2012 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Salutari Achimoto ! Trupa de Mures prezenta ca de obicei! Noi oricum ajungem "pe ocolite" la voi si facem ture in zona organizat sau nu . Cine vrea sa se dea, se da , cine a venit la "hidratare" nu-l urci pe motor ) Sa ne vedem cu bine ! \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Lume Lume !! Aici aveti o harta cu drumul catre locatie! Dupa cum se vede si pe harta, sunt ingrosate drumurile care vin din Deva, Simeria si Hateg !!! Dupa ce faceti virajul spre Nandru , din drumul Hunedoara - Deva , mergeti NUMAI INAINTE , aveti 9 km de asfalt si 600 metri de drum de tara , si veti vedea locatia pe stanga drumului. Sa ne vedem si auzim cu binee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate