razvan-gabriel Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Daca stiti cumva de unde pot face rost de un dinam pentru un Ij jupiter 3 va rog sa ma anuntati. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 cred ca merge si de planeta.IJ56.difera doar platoul platini. sau poti inlocui cu un alternator care este mult mai eficient.si aici merge di de planeta.difera doar platoul platini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 pe 6v? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 pe 6v? Am doua dinamuri de 6 v , unul de jupiter si unul de ij 56 (sint identice)rebobinate si nefolosite de la rebobinare.Am decit rotorul si statorul fara platou platini si carbuni.Tel. 0740105751 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate