TZU Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Caut recomandari de la cei din Ploiesti sau de langa Ploiesti, cu un service sau mai multe service-uri moto...Daca se poate si un numare de telefon raman dator Este pe viata si pe moartea unui VFR de 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 ai incercat la motofly?....eu am fost acolo si am fost multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salut! Uite aici, un topic asemanator : /index.php?/topic/674699-ce-ateliere-moto-mai-sunt-in-oras/page__st__10 Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 ai incercat la motofly?....eu am fost acolo si am fost multumit da o sa incerc si la motofly...la preturi ceva stii cum sunt? Salut! Uite aici, un topic asemanator : /index.php?/topic/674699-ce-ateliere-moto-mai-sunt-in-oras/page__st__10 Toate bune! multumesc foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 (editat) sunt ok...am mai incercat si prin alte parti si nu ieseam mai bn la pret, tinand cont k e mai aporape de mine. poti sa dai un tel daca stii ce prob ai la moto si iti spune pretul pentru manopera si piese Editat Mai 24, 2012 de Professoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 un nr de tel de la ei ai sa-mi lasi si mie te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 0723 177 205 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PopiX Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Vad ca esti din Campina...la Cornu la Terry nu iti place ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Mai 25, 2012 Autor Share Postat Mai 25, 2012 pai de asta imi caut pe la ploiesti deoarece terry e in perioada asta foarte ocupat...ca deobicei la el imi fac cate ceva,mai ales ca suntem prieteni,dar na.e foarte ocupa nu depinde de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate