emil_rpt Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Clubul Road Patrol are deosebita placere de a va invita sa fiti alaturi de noi la a 10-a editie a festivalului, intr-o noua locatie ~Plaja Monte Carlo, Sag DN 59~. Ca in fiecare an veti avea parte de concursuri inedite, muzica buna, multa distractie si cateva surprize pe care urmeaza sa le aflati in curand. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Sa nu va uitati dresurile pentru baie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 vom fi PREZENTZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 locatia se afla in comuna SAG , langa Timisoara , pe DN 59 , pe malul raului Timis . o sa revenim cu mai multe detalii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 La acest festival , pe langa distractie , soare si bere va oferim o plaja unde sa puteti , o terasa primitoare si un camping pe masura unde sa va puteti odihni ! Sa auzim numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pleata-in-vant Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Noutati ? In primul rand locatia . Am cautat sa avem un loc prin care sa putem sa va oferim tot ce este " necesar " unui week end torid de vara . Plaja , apa , terasa acoperita , spatii verzi ptr camping . . . ceva tantari . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pleata-in-vant Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 hai ca intotdeauna a iesit misto la fest,chiar si cand a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 AMR=8 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Ceva poze cu locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Ceva poze cu locatia? Sambata sau duminica merg in locatie si voi putea sa postez poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Sambata sau duminica merg in locatie si voi putea sa postez poze ! Multumesc! Oricum vin...dar vreau sa-mi fac o idee . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 7, 2012 Autor Share Postat Iunie 7, 2012 Ceva poze cu locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 super locatie! padurea ce margineste complexul face parte tot din ce se petrece acolo? Adica pe romaneste: se poate campa acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 7, 2012 Autor Share Postat Iunie 7, 2012 super locatie! padurea ce margineste complexul face parte tot din ce se petrece acolo? Adica pe romaneste: se poate campa acolo? da se poate campa in partea dreapta a locatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 pentru pasionatii de cross vis-a-vis de locatie este circuitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 pentru pasionatii de cross vis-a-vis de locatie este circuitul Sunt crossuri de inchiriat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Sunt crossuri de inchiriat? Din cate stiu eu, nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 9, 2012 Autor Share Postat Iunie 9, 2012 pentru cei ce nu vor sa stea la cort la 500m de locatie se afla un motel My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Cateva poze " fresh " , de la fata locului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 din ce-am vazut locatia este excelenta si succesul este asigurat Am si eu o mica rugaminte pt organizatori...am 3 ani de cand particip la Bikes on ice si anul trecut mi-am pierdut acea placutza cu anul 2011...se mai gaseste asa ceva ? O cumpar,doar sa am de unde. Multumesc anticipat si bafta cu pregatirile,ca stiu ce inseamna un asemenea fest si mai ales cat de implicati veti fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 10, 2012 Autor Share Postat Iunie 10, 2012 din ce-am vazut locatia este excelenta si succesul este asigurat Am si eu o mica rugaminte pt organizatori...am 3 ani de cand particip la Bikes on ice si anul trecut mi-am pierdut acea placutza cu anul 2011...se mai gaseste asa ceva ? O cumpar,doar sa am de unde. Multumesc anticipat si bafta cu pregatirile,ca stiu ce inseamna un asemenea fest si mai ales cat de implicati veti fi! Mai avem placute cu 2011,contacteaza-ne si vei primi una,ne auzim la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 vremea e cu noi http://www.weather.com/weather/tenday/Timisoara+ROXX0040:1:RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Mai avem placute cu 2011,contacteaza-ne si vei primi una,ne auzim la o bere MULTUMESC! O sa ne vedem cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 In chestia aia umeda este peste? Se poate pescui?Scuze dar nu am cautat sa vad ce apa este. Ok. acum vad la localizare se pare ca este Timisul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate