Sari la conținut

Pleata-in-vant

Membru
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    jebah_rocknroll@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    08.02.2008
  • Motocicleta
    Yamaha XVS 1100 Dragstar
  • Numar Moto
    Autorizat
  • Club
    Timisoara Bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki VN 750
  • Interests
    motoare,oameni,locuri,rockuri :)

Pleata-in-vant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pleata-in-vant

    Yamaha Dragstar

    Salutari tuturor! O roata de XVS 1100 Customer are cineva de vanzare? Musai am nevoie! PM sau 0727949684. O zi faina!
  2. Pleata-in-vant

    Yamaha Dragstar

    Salutari din nou: Intrebare - are cineva un releu de semnalizare pt XVS 1100 - model american in 5 pini? COD Releu Denso fb257h 066500-4660. Multumesc!
  3. Pleata-in-vant

    Yamaha Dragstar

    Salutari tuturor! Intrebare: as avea nevoie de floorboarduri pt pasager,semnalizarile de pe spate si daca are cineva inelele de protectie pt semeringurile de pe furca fata. Multam fain tuturor!
  4. Salutari oameni faini! Are careva de vanzare vreun far de Suzuki Intruder VS 750? Neesential anul. Multumesc!
  5. Salutari oameni buni, Vreo sansa sa aiba cineva un motor de Kawasaki VN 750 in stare ok de functionare (fara batai,scurgeri de ulei si cu incarcare functionala) de vanzare? Al meu a murit si reparatia costa in jurul a 500 de euro... Astept oferte! Multam fain!
  6. Salutari! Mai este disponibil parbrizul?
  7. O intrebare intrebatoare: Foloseste cineva aditiv pt uleiul din motor? Daca da,ce recomandati?
  8. Salutari oameni faini! Timisoara Bikers are onoarea sa va invite In data de 27 Mai 2017 la Cabana Vanatorilor de la Cheveresul Mare,Jud Timis pentru a sarbatori alaturi de noi Primii 10 ani ai Organizatiei! Va asteptam cu ceaune,gratare,mici,multa-multa bautura,muzica live si atmosfera prieteneasca! Toata lumea este binevenita iar intrarea este gratuita!
  9. Salutari oameni faini, Am o intrebare legata de becul din far: Al meu este soclu H4 si mi se pare cam slabut si as vrea sa-l schimb. Tot citesc despre led-uri,despre halogen,etc insa nu am prins efectiv pe cineva care si-a schimbat becul stas cu asa ceva si ma-ntreb daca merita schimbarea. Si daca da,ce recomandati? Au la emag becuri cu duiumul si nu-s chiar preturi (maxim 70 de lei) dar nu ma pot decide,de aceea cer sfaturi/recomandari. Multumesc anticipat!
  10. Salutari prieteni, Timisoara Bikers are deosebita placere sa va invite in data de 27.05.2017 la Cheveresul Mare,jud. Timis la party-ul aniversar de 10 ani. Primii 10 ani! Va fi muzica buna,oameni faini si atmosfera destinsa si primitoare cu care v-am obisnuit. Toata lumea este binevenita!
  11. Pleata-in-vant

    Yamaha Dragstar

    Salutari oameni faini, Vreo pompa de frana fata de xvs 1100 aveti careva si va incurca? Multumesc.
  12. Pleata-in-vant

    Yamaha Dragstar

    Salutari Ionut, Intrebare intrebatoare: ti-ai verificat incarcarea? Mergi pe fir in jos; intai releul - preferabil sa-l incerci pe alt motor. Daca releul e ok,mergi mai jos...statorul. Daca si ala e ok,atunci ai noroc,poate de doar un consummator aiuea. Bafta
  13. Salutari, Eu iti recomand Virago 535. La fel ca si antevorbitorul meu,pot spune ca am fost extrem de multumit de ea toti cei 5 ani cat am avut-o,doar ca mi-a ramas mica In sensul ca am vrut eu ceva mare,in rest numai de bine despre ea. Are putere decenta,te poti tine lejer la 110-130 cu ea,fara emotii (in cazul in care ai companioni grabiti). Foarte manevrabila,usoara si inaltime seii este destul de mica,asadar daca esti mai micuta de inaltime,e ideala. Piese se gasesc destul de usor si intretinerea e ieftina si per total este o motocicleta foarte buna si reusita - mentin parerea ca este peste Dragstarul de 650 - dar nu e loc pt polemici aici. Insa in cazul in care nu te incanta,iti recomand sa arunci un ochi si peste Suzuki Savage LS 650. Este o motocicleta simpatica,simplista si cred ca se potriveste cumva cu idealul tau de combinatie chopper si naked. - Bonusul este ca inca se fabrica. Si ca o nota personala,indifferent de vei alege,multa bafta si kilometrii si sa ai grija. Restul e can-can.
×
×
  • Creează nouă...