Atomykatt Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Salutare colegi, Am un Sachs MadAss cu ceva probleme la cutia de vireze, si se pare ca cei de la http://sachs-bikes.ro/ nu sunt de gasit. Acum intrebarea mea e de unde as putea cumpara piese pentru jucaria asta? Eventual prin Bucuresti sau imprejurimi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 La Rich Bike din Afumați-Ilfov sau dacă ai pe lângă casa RB sau First Bike sau alți orezari degrabă reparatori de scutere,motorul seamănă cu cel de pe ATV-urile de 107 cc. Eu am avut un Madass fabricat în 2005 Âşi cumpărat din Germania,era 100% chinezesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat Mai 29, 2012 Autor Share Postat Mai 29, 2012 Rich Bike au zis ca doar piese de scuter, deci cutie de viteze nu. La firstbike o sa incerc, nu mi-a trecut prin minte. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate