CustoMania Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Da...am vazut si eu pe forumurile de vulcan-uri cateva de 750 foarte interesant modificate ... si are atuurile spuse de tine mai sus...plus dublu disc frana pe fata . Te asteptam la intalnirile fun-club-ului Vulcan dupa ce ti-l achizitionezi . Bafta sa-l gasesti la un pret bun ! Editat Noiembrie 26, 2012 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Midnight starul e visul meu! Daca iti iei fac un drum special pana la Cluj doar sa il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Daca totul decurge cum am planuit... am sa aduc in maxim 3saptamani 2x Yamaha XV1700 Midnight Star Silverado, din 2005 la putini Km si in stare foarte buna, aduse de peste Ocean >USA... esapamente Cobra, treburi Americanesti..! Pretul o sa fie pe la 6000Euro +150Euro inmatriculatu in RO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celebris3 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Da...am vazut si eu pe forumurile de vulcan-uri cateva de 750 foarte interesant modificate ... si are atuurile spuse de tine mai sus...plus dublu disc frana pe fata . Te asteptam la intalnirile fun-club-ului Vulcan dupa ce ti-l achizitionezi . Bafta sa-l gasesti la un pret bun ! Multam fain! Cu siguranta o sa ne intalnim la vara Sper sa nu dureze iarna mai mult de martie, ca sa reusesc sa am permisul pana in mai - iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate