aGill Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Mai este putin si incepe… si cum nu a deschis inca nimeni un topic o sa o fac eu… Deschidem bursa pariurilor? Dupa proaspatul esec din week-end-ul asta la Erzberg, unde a fost descalificat (pentru al doilea an consecutiv !!), Jarvis cred ca are moralul scazut, dar mare sete de victorie. Despre Letty cam aceleasi cuvinte, pentru ca si el a fost descalificat la Erzberg. Ma bucur ca Jonny Walker s-a hotarat sa participle, pustiul asta (21 ani) este impresionant si cred ca va face o figura frumoasa la Romaniacs, desi poate nu are experienta in genul acesta de raliu. Este insa foarte rapid… Sau credeti ca revine in frunte Birch, ca doar pentru a fi odihnit la Romaniacs nu a participat la Erzberg? Mult success si alor nostri: Mani, Ervin, Paul si Ioan Tara vor fi cu siguranta in top. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 http://www.redbullromaniacs.com/results/results-2012/prolog-results/#c3181 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Eu zic ca Ervin prinde podium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) Poze de la Prolog / Red Bull Romaniacs 2012 Editat Iunie 13, 2012 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Poze de la Prolog / Red Bull Romaniacs 2012 ceva filmari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 ceva filmari? da, filmari multe dar nu am avut timp de editat azi-noapte am dormit doua ore jumate, si abia acum am reusit sa sortez pozele de azi. Filmarile nici nu le-am descarcat din camera inca .. revin cu pozele in 20 de minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 da, filmari multe dar nu am avut timp de editat azi-noapte am dormit doua ore jumate, si abia acum am reusit sa sortez pozele de azi. Filmarile nici nu le-am descarcat din camera inca .. revin cu pozele in 20 de minute activ ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Poze Red Bull Romaniacs 2012 / Ziua 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 ceva filmari? Incearca asta, răcerel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Incearca asta, răcerel. god bless you!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Iunie 16, 2012 Autor Share Postat Iunie 16, 2012 Am eu ceva imagini din prima zi, insa habar n-am ce a iesit, n-am avut timp sa le vad. Le las la incarcat acum pe youtube, dar cred ca o sa dureze si nu stau sa verific pt ca trebuie sa plec la Ost Fest Daca ies ok mai bag apoi si din Day 2. Cred ca vor putea fi vazute aici: Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Am eu ceva imagini din prima zi, insa habar n-am ce a iesit, n-am avut timp sa le vad. Le las la incarcat acum pe youtube, dar cred ca o sa dureze si nu stau sa verific pt ca trebuie sa plec la Ost Fest Daca ies ok mai bag apoi si din Day 2. Cred ca vor putea fi vazute aici: Enjoy! Super fain!!!! Mai vrem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Poze Red Bull Romaniacs 2012 - Ziua 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Super fain!!!! Mai vrem! http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/Romaniacs-Highlights-Day-3-021243222016418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Iunie 17, 2012 Autor Share Postat Iunie 17, 2012 Din ziua a 2-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 rezultate neoficiale: Jarvis 1, Lettenbichler 2, Walker 3. Al nostru Fratila Paul pe 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 din pura curiozitate..care este taxa de participare la romaniacs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 1480 euro...cu cazare 1250 fara... http://www.redbullromaniacs.com/for-riders/services-and-entry-fee/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 rezultate neoficiale: Jarvis 1, Lettenbichler 2, Walker 3. Al nostru Fratila Paul pe 13. Si Kovacs Ervin Zsolt locul 7!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Si Kovacs Ervin Zsolt locul 7!!!!! Corect ! Ne-am dus, l-am vazut si ... am avut confirmarea faptului, ca el se afla deja in liga celor mai buni ! Rezultatul de la Erzberg nu a fost o intamplare. Felicitari lui si tuturor care au terminat cursa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Poze Red Bull Romaniacs 2012 / Ziua 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 foarte faine pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) POZE Red Bull Romaniacs 2012 / Ziua 4 Acum am terminat de editat filmarile facute de Adi Dragan la prolog, urmeaza sa lucrez la Day 1, a filmat mai mult de o ora... Red Bull Romaniacs 2012 PROLOG / HOBBY TEAM Red Bull Romaniacs 2012 PROLOG / HOBBY SINGLE Red Bull Romaniacs 2012 PROLOG / EXPERT TEAM Red Bull Romaniacs 2012 PROLOG / EXPERT SINGLE Red Bull Romaniacs 2012 PROLOG / PRO CLASS Acum am postat filmul facut in prima zi de OffRoad, start in Gura Raului si Finish in Cisnadioara. VIDEO: Red Bull Romaniacs 2012 / Day 1 VIDEO: Red Bull Romaniacs 2012 / Day 2 Editat Iunie 22, 2012 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate