gasgas Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Deoarece se anunta vreme frumoasa in weekend 16 -17iunie intentionez sa parcurg o iesire pe transalpina cu maxiscuterul dc mai sunt doritori astept sugesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 completeaza-ti orasul la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gasgas Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 completeaza-ti orasul la profil am completat ms Deoarece se anunta vreme frumoasa in weekend 16 -17iunie intentionez sa parcurg o iesire pe transalpina cu maxiscuterul dc mai sunt doritori astept sugesti cu plecare din bucuresti mai exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Daca ai scuter bun poti sa il faci, daca aveai ceva de 50cc mai ales china, nu iti recomandat, am mai foat prieteni care la un moment dat il inpingeau sau dadea din picioare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Las' că am văzut acum aproape 10 zile doi băieți care urcaseră de la Novaci pe scuter de 50 și n-aveau nicio greață! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gasgas Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 Daca ai scuter bun poti sa il faci, daca aveai ceva de 50cc mai ales china, nu iti recomandat, am mai foat prieteni care la un moment dat il inpingeau sau dadea din picioare ) majesty 250cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 As fi mers cu maxiul meu dar anul asta nu i-am facut asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Deoarece se anunta vreme frumoasa in weekend 16 -17iunie intentionez sa parcurg o iesire pe transalpina cu maxiscuterul dc mai sunt doritori astept sugesti nu cred ca este asfaltat peste tot,dar poate ma insel,altfel este tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) In mare parte da este asfaltat, cam 90%, asa era anul trecut in vara... Si portinuni neasfaltate sunt mici, mai sunt si reparatii, dupa ce asfalteaza isi aduc aminte sa mai faca ceva, tipic romanesc Editat Iunie 14, 2012 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate