knox Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Salutare, As dori sa ajung in iulie la garmisch in germania si cum gps-ul meu a ales cel mai rapid drum... m-am gandit ca o sa fie tare plictisitor si pacat sa tai toata austria pe autostrazi. Asa ca as avea nevoie de niste ideei de traseu de la cei care au mai facut viena-germania pe alte drumuri decat autostrazi.. panoramice/nationale/judetene chiar si cu un mic ocol.. in limita a 700 de km. Astep idei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Contacteaza-l pe acest nene si te poate indruma. /index.php?/user/45452-ninel22/ zively Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Asa ca as avea nevoie de niste ideei de traseu de la cei care au mai facut viena-germania pe alte drumuri decat autostrazi.. panoramice/nationale/judetene chiar si cu un mic ocol.. in limita a 700 de km. Astep idei! Viena-Krems pe B1, apoi pe B3 de-a lungul Dunarii pana spre Linz, cobori putin spre lacurile alpine (Mondsee / Attersee) si ajungi la Salzburg, apoi imediat intri in Germania langa Berchtesgaden si de acolo pe Deustche Alpenstrasse pana la Garmisch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 18, 2012 Autor Share Postat Iunie 18, 2012 Mersi mult! Am trasat eu ceva si din avion arata bine traseul. http://binged.it/N8ZutN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 mergi pe mana lui Vlad, asculta ce zic! si daca tot esti in zona Berchtesgaden, ar fi pacat sa nu vizitezi Eagle's Nest, resedinta lui Hitler. Grija acolo pe curbe cum urci, anul trecut se lucra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 salutare un amator pentru garmischs cu care sa impart costul benzinei plecarea pe 5 cel tarziu ora 17 din bucuresti mers intins pana acolo fara lalaiala vineri si sambata fiecare face ce doreste sambata noapte intoarcerea catre casa duminica seara sa fim acasa luni muncesc cost de persoana cam 125-130 euro am loc destul pentru bagaje am si un cort implus echipament usor de vara la imbracaminte ma refer programul intruniri http://www.gapa.de/BMW_Motorrad_Days Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate