flic Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 rezultatele complete sunt acum pe site. faceti clic pe fiecare CP ca sa vedeti cat ati parcurs din traseu. rezultate A rezultate B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Faina lucrare cu clasamentele. Bravo Am si eu o curiozitate: nr 118 la b a ratat cp3 in ultima zi. Ce s-a intamplat? M-am uitat pe harta traseului si nu inteleg. Ce a facut omul ala? A prins un drum ce l-a scos norocos in traseu dupa cp3? Pura curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordan Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 De la cp2 la cp3 pe traseu am facut 3 ore jumate... in trei (eu, un polonez si francois care ne ajuta). asa ca ar fi fost interesat pe drum de la cp 2 la cp3, doar 1 ora de penalizare. acum din fata calculatorului insa, ma simt bine c-am facut acea parte a traseului care a fost pe departe cea mai dificila (zici ca au dat cu ulei pe jos). fain o mai fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Jo, pentru ca au dat baietii cu fainoshag pe jos l-a intirziat pe Ervin doar 1 ora si ceva in ziua a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Bravo organizatorilor,ptr o competitie de nivel,dusa la bun sfarsit. urmariti cu atentie... cita tehnica !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordan Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Bravo organizatorilor,ptr o competitie de nivel,dusa la bun sfarsit. urmariti cu atentie... cita tehnica !? Daniel, Daca ai fi participat la acest concurs, la clasa B, ai fi terminat cele 2 zile fara probleme. Au fost 2 coborari de genul celei prezentate in filmulet (scurte, marcate corespunzator si anuntate in fiecare dimineata la briefing). Prologul nu e obligatoriu, dar din cate stiu, toti au participat si se putea face fara probleme in 2 minute (la clasa B unde nu existau bolovani). Diferenta dintre aceasta cursa si prieteneasca de la Monteru din august (am participat la ambele si le-am terminat) e mare. Intreberea mea e urmatoarea: Daca la cursa de la Monteoru ploua toata noaptea dinaintea cursei si ziua in timpul cursei, cati treceau de prima urcare sau cati mai terminau? In rest numa' de bine si respect pentru ceea ce faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate