StefanG Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Salut, Trebuie sa-mi cumpar o pereche noua de gume, si din ce am vorbit cu unul-altul si ce am citit pe net, lumea recomanda ContiForce SM. Acum am inteles ca au aparut ceva gume generatie mai noua care se numesc ContiAttack SM si ar fi mult mai lipicioase si mai bune de joaca. Bineinteles ar mai fi si Avon Distanzia, Pirelli scorpion trail si altele. Voi ce cauciucuri folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 http://www.dunlopmotorcycle.com/fitment-guide/search?type=fitment&make=18&model=609&year=682&submit= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
formintem Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 heidenau k73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Salut, Eu am Dunlop Sportmax Mutant si mi se par cam cele mai bune care le-am avut pana acum pe SM. Am mai vorbit cu un alt baiat care are tot DRZ si are aceleasi gume ca mine si este de aceeasi parere. http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyres/on_road/Sportmax_Mutant.jsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Iunie 26, 2012 Autor Share Postat Iunie 26, 2012 Eu am avut Pirelli scorpion sync, care mi s-au parut chiar ok. Nu m-au surprins niciodata pana acum, iar singurele dati cand a plecat foarte putin spatele a fost destul de previzibil si controlabil. Mi s-a mai spus de Mutant, insa am inteles ca sunt recomandate daca mergi macar un 60% asfalt 40% in afara lui. De heidenau nu stiu foarte multe. cum se comporta asfalt vs off road ? M-am hotarat si mi-am luat la o oferta destul de buna de la pam.ro ContiAttack SM. Astept cu nerabdare sa le montez maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepure Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Salut , heidenau k73 sunt perfecte pentru tarana , da peste 120 km/h imi face figuri pe asfalt , cred ca urmatoarele o sa fie pirelli tot de ploaie ca au crampoane . Na atat dai atat face si se toceste repete spatele pe asfalt , sunt foarte moi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 si eu auzisem numai lucruri bune despre heidenau k73, dar din pacate mi se pare un gunoi de cauciuc... 4 zile am mers cu el pe spate si l-am schimbat, pentru ca n-are niciun d-zeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadBoySB Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 A folosit cineva Avon Distanzia ? Păreri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate