Sari la conținut

iepure

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iepure

  1. Ktm 690 ar fi ideal , 150kg , 60 cai
  2. Treaba e ca vreau un sm sa ma dau cu el si pe teren accidentat , nu enduro.
  3. Aprilia SXV 550 nu e o idee rea , dar pana la urma cati cai , cuplu si cate Kg are, pe net vad foarte multe cifre diferite
  4. Salutare , Tot ma bate gandu sa imi schimbu FMXu si sa imi iau un Sm cu motor in V , ce am vazut pe piata si imi face cu ochiu sunt urmatoarele: Ducat Hypermotard 179kg , KTM 950 /990 SM 192kg si Aprilia Dorsoduro 185 kg dar costa o tarla de bani . Zilele trecute am vazut un filmulet pe net cu un Africa Twin transformat in SM . Acu ma gandesc daca pot sa transform un touring in motard , acestea ar fi Honda Varadero 1000 (244kg,241kg,225kg asa am gasit pe net , mai multe variante de greutate:)) ) care dupa parerea mea este cea mai potirvita sau Suzuki V-storm 1000 236kg . Transformarea implica schimbarea urmatoarelor piese : -furca fata -rotile -ghidonu -posibil trebuie schimbat si bordu -demontat carene , far , sha , rezervor si montate unele de sm sau enduro -nu cred ca este necesar sa umblu la amortizorul de spate. Problema la touring este ca sunt foarte grele si nu imi dau seama de ce. Ideal este sa gasesc un touring avariat pe fata . Toate motocicletele mentionate au puterea undeva intre 90-100 Hp si 90-100 Nm , mai putin Ducati care are 110 Nm si este si cea mai usoara dintre toate. Parerea voastra care este , ati mai vazut asa ceva , poate ma puteti ajuta ce motocicleta sa aleg Honda sau Suzuki.
  5. Fac si drumuri normale , cu ce moto vrei sa vin , naked , sport sau supermoto?
  6. Salut , Baietii care aveti supermoto din Ploiesti nu mai stati pititi hai la o plimbare prin padure.
  7. iepure

    O mica plimbare

    Am iesit si azi si am dat o tura prin padure , nu e ceva spectaculos cand te uiti la filmare , da a fost crima , la cat noroi era , ma mir ca nu am cazut , o sa le pun cand termin de uploadat Este in padurea de la Cocosesti , traseu de 20-30 de min depinde cum e vremea si cum mergi .
  8. tare , cu ce ai editat filmul? am iesit si eu ieri prin Ploiesti ,
  9. iepure

    O mica plimbare

    Am reusit sa trag o plimbare ieri , ca a fost frumos
  10. Salut , ai garantie pe camera , mai lasi la pret?

  11. Multumesc pentru raspunsuri , am vazut majoritatea dintre filme , ce m-ar interesa pe mine sunt mai mult filmele care sunt si umpic de documentar , adica sa vb despre cross sa iti arate cascadorii si tot asa , cineva pe alt forum a zis ca au scos TTisland of man 3D film , am sa caut.
  12. Salut,ce filme moto ati vazut? Eu am vazut Moto 1,2,3 si Stunt riders
  13. Salut , heidenau k73 sunt perfecte pentru tarana , da peste 120 km/h imi face figuri pe asfalt , cred ca urmatoarele o sa fie pirelli tot de ploaie ca au crampoane . Na atat dai atat face si se toceste repete spatele pe asfalt , sunt foarte moi.
  14. HONDA FMX 650 cea mai tare , e ieftina si poti sa ii maresti puterea foarte usor , daca avea motoru in V si pe injectie era crima. Motoru stock are 37 Cai si poate ajunge din cate am vazut la aproximativ 60 cai poate chiar si mai mult . Important e ca este ieftin fata de restul .
  15. Salut, Cumpar roti pt honda Fmx (sau ceva care s-ar potrivii) A modificat careva aceasta motocicleta ca din cate am vazut pe internet e usor de modificat.
  16. SAlut , Honda FMX 650 , sunt din Ploiesti si astept noi parteneri de plimbari prin paduri .(mi-e cam tarsa singur ca poate patesc ceva peacolo , nu ma mai gaseste nici dracu)
×
×
  • Creează nouă...