The Mentalist Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Maine plecare spre Bulgaria, iesirea spre Giurgiu, ora 9 la benzinaria Petrom dupa palatele tiganesti pe dreapta, parca in Jilava ii zice. Traseu: Veliko-Shipka-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 De cand asteptam traseul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 eu, raisa si cristi o sa mergem doar pana la veliko.. ne vedem maine la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Adica vrei sa ne oprim la pizza inainte de a face bucla pe Shipka?Hm...Adi, nu stiu de ce dar parca vad ca iar nu ai noroc sa vezi si partea aia de Bulgarie! Hai,ne vedem maine la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 pai eu pentru bucla aia vreau sa merg...nu stiu ce sa zic atunci, Dar hai s-o bagam cumva in traseu. E timp si de veliko 2-3 ore.. Daca se mai hotaraste careva sa vina pe ultim moment, ne gasim la 9 in benzinarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 pai eu pentru bucla aia vreau sa merg...nu stiu ce sa zic atunci, Dar hai s-o bagam cumva in traseu. E timp si de veliko 2-3 ore.. Daca se mai hotaraste careva sa vina pe ultim moment, ne gasim la 9 in benzinarie! Cu ce viteza medie mergeti domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Eu cu Inspektor deobicei o luam mai tare la picior, restul cam un 110-130 media. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Eu cu Inspektor deobicei o luam mai tare la picior, restul cam un 110-130 media. ce sa facem mah daca nu trag motoretele..mai avem si pasager.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 ce sa facem mah daca nu trag motoretele..mai avem si pasager.. Repede el pe receptie! Tre sa-i pui NOS la Busa aia ca abea se misca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Maine plecare spre Bulgaria, iesirea spre Giurgiu, ora 9 la benzinaria Petrom dupa palatele tiganesti pe dreapta, parca in Jilava ii zice. Traseu: Veliko-Shipka-Kazanlak-Gurkovo-Veliko-Buc. Am facut traseul acum 2 saptamani (in 2-3 zile ) pentru intrunirea de la Kazanlak. Frumos traseu, dar vedeti ca aia din Gabrovo si Shipka cred ca au mai nou ceva parteneriat cu Varna, ca drumul intre cele doua arata pe margine (si uneori pana in mijloc) ca o plaja bulgareasca: fara chistoace si fara peturi, curatel, dar plin de nisip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Niko,decat sa consumam cate 2-3 l de benzina in plus la suta,mai bine luam o calzonne de-aia magica la pachet,ca nu degeaba si-a pus topcase la busa...in plus avem si pasageri dornii de plimbare,acum avem responsabilitati alea alea:* adriaaaaaan! Stii doar ce te asteapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Am facut traseul acum 2 saptamani (in 2-3 zile ) pentru intrunirea de la Kazanlak. Frumos traseu, dar vedeti ca aia din Gabrovo si Shipka cred ca au mai nou ceva parteneriat cu Varna, ca drumul intre cele doua arata pe margine (si uneori pana in mijloc) ca o plaja bulgareasca: fara chistoace si fara peturi, curatel, dar plin de nisip. Mersi de info! Niko,decat sa consumam cate 2-3 l de benzina in plus la suta,mai bine luam o calzonne de-aia magica la pachet,ca nu degeaba si-a pus topcase la busa...in plus avem si pasageri dornii de plimbare,acum avem responsabilitati alea alea:* adriaaaaaan! Stii doar ce te asteapta... A mea consuma la fel si daca merg mai tare si daca merg mai incet, deci nu se merita sa merg incet! Iar la cat sunt de rotund ar trebui sa-mi iau pizza cu blat de salata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Am facut traseul acum 2 saptamani (in 2-3 zile ) pentru intrunirea de la Kazanlak. Frumos traseu, dar vedeti ca aia din Gabrovo si Shipka cred ca au mai nou ceva parteneriat cu Varna, ca drumul intre cele doua arata pe margine (si uneori pana in mijloc) ca o plaja bulgareasca: fara chistoace si fara peturi, curatel, dar plin de nisip. Confirm. Atentie la nisip in curbe! Distractie placuta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 mama nu se mai face odata ora 9..pana ajungem..pana face pizza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Confirm. Atentie la nisip in curbe! Distractie placuta si drum bun! mersi! Si acum intrebarea de 1 mil de $: piele (neperforata) sau textil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 o armura ar fi fost ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 (editat) Cred ca Laur zice de armura d-aia de cavaler, sa faca senzatie la Veliko! Merge, dar mai spre toamna asa, se incalzesc tablele alea pe tine! Eu iau geaca de textil perforat, O SA MURIM DE CALD! Editat Iunie 23, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 In sfarsit acasa...(9.00-22.30, asta da tura de-o zi). Textila a fost excelenta pentru vremea asta, dar cu riscurile de rigoare.. Mie mi-a placut la nebunie, am facut fix 600 de km de acasa pana acasa. Hai noroc si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 Hai ca a fost o tura frumoasa. Intradevar era nisip in curbe, in cele mai multe pe margine, dar in unele chiar si pe banda de circulatie. Urmatoarea tura la munte, ca e prea cald in sud! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Transfagarasanul si Transalpina abia ne-asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate