the hunter Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 salur ! am un honda nsr 50 si aveam probleme cu carburatorul vechi era plutitorul deformat si mai multe pe la el si ce am zis sa caut un carburatooor si am gasit carburator nu exact ca cel original dar aproape...se potriveste la flansa tot dar nuj ce are ca tot am nivelul mare in el...sau nu stiu ce are ca nu imi tine relantiul ,...pe loc se tureaza frumos in 10-11 mii dar cand dau sa plec abia pleaca si cand bag mana in gaz moare ceva pareri daca se poate sa ma ajutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) Carburatoarele nu se cumpara dupa "seamana cu asta, deci ar trebui sa faca aceeasi treaba" Mai mult ca sigur desi seamana nu are aceleasi jigleoare, unde mai pui ca poate el sa semene si totusi sa nu faca aceeasi treaba chiar si cu jigleoarele carburatorului original Editat Iunie 22, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Cumparati carburatorul pt modelul tau de motorizare, si nu fa `carpeli dinastea` de 2lei , inca ceva... `gat de admisie` nu flansa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 Cumparati carburatorul pt modelul tau de motorizare, si nu fa `carpeli dinastea` de 2lei , inca ceva... `gat de admisie` nu flansa ... nu il gasesc daca il gaseama nu mai il luam pasta ....nici plutitorul nu l-am gasit la cel vechi ca acela e stricat....cel care l-a avut la topit nuj ce a vrut sa ai faca:|.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 nu il gasesc daca il gaseama nu mai il luam pasta ....nici plutitorul nu l-am gasit la cel vechi ca acela e stricat....cel care l-a avut la topit nuj ce a vrut sa ai faca:|.... Mocangii mai sunte-ti unii ma ... ai intebat la cineva care vinde piese de moto si a zis ca nu poate sa iti aduca plutitor ? Ai cautat Sh si nu ai gasit un carburator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) nu il gasesc daca il gaseama nu mai il luam pasta ....nici plutitorul nu l-am gasit la cel vechi ca acela e stricat....cel care l-a avut la topit nuj ce a vrut sa ai faca:|.... a incercat sa-l lipeasca pt ca era spart. Practic ar merge o improvizatie (alt carburator) numai daca este carb pt mobra de aceeasi capacitate, putere, turatie, 2T sau 4T PS - bine ca nu ai dat banii pe cosmetizare , astfel o sa iti ajunga pt carburatie Editat Iunie 25, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iunie 25, 2012 Autor Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) a incercat sa-l lipeasca pt ca era spart. Practic ar merge o improvizatie (alt carburator) numai daca este carb pt mobra de aceeasi capacitate, putere, turatie, 2T sau 4T PS - bine ca nu ai dat banii pe cosmetizare , astfel o sa iti ajunga pt carburatie nu am incercat eu sa il lipesc ! asa l-am luat ...eu am cautat carburator nou si la dezmembrari ! pana la urma am gasit un plutitor care se potriveste si acum merge mai bine am schimbat si un jigler si e ok ....dar din cand in cand daca bagi mana in gaz tare il inneaca asa cred trebuie sa iei acceleratia cursiv si merge ok oricum multumesc mult pentru sfaturi Mocangii mai sunte-ti unii ma ... ai intebat la cineva care vinde piese de moto si a zis ca nu poate sa iti aduca plutitor ? Ai cautat Sh si nu ai gasit un carburator ? am cautat sefule dar pana la urma am gasit un plutitor nou care se potriveste ... Editat Iunie 25, 2012 de the hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate