tzakedotnet Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Pentru ca se apropie etapa de SM de la Bucuresti, doresc sa imi rezerv de pe acum ultima pozitie in clasamentul amatorilor. Pentru asta as vrea sa imi iau niste slickuri dedicate sm. Pe langa gume, niste incalzitoare ar fi utile. Voi de unde va aprovizionati? Am gasit ceva slickuri noi la Heidenau, dar cu foarte putin (deloc) feeback despre ele. ( http://www.reifenwerk-heidenau.de/modules/reifenliste/view.php?point=3&rtyp=20&profil=119&pic=105 ) Stiti pe cineva care s-ar pricepe sa le si pirograveze? Sau unele deja "taiate"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Dupa etapa de la Bucuresti de anul trecut, am fost la MYMOTO sa intreb cat ar costa niste slick-uri de SM ( 120 - 150 ). Era vorba de Pirelli parca, si costau amandoua cam 2200lei. Nu cred ca merita(in cazul meu) tinand cont ca e un hobby nu un sport de performanta. Cred ca un Conti Race Attack sau un Pilot Power 2CT isi face treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 Mi-am comandat din Germania acu 3 zile. Azi au venit. 260e cu tot cu transport si camere de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 daca veneau si cu arbore, ma bagam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 au venit cu "incalzitoare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 de unde anume ai comandat din germania? ca as fi interesat si eu sa-mi comand un set. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate