pytycu_xpert Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 <br class="Apple-interchange-newline">By SuzukiClub ROMANIA Prima noastră ieșire OffRoad pe 2012 are loc pe un traseu incă sălbatic :-) Traseul este accesibil celor care au mașinilor tip Suzuki Ignis 4x4, Suzuki SX4 (mai puțin SEDAN), Suzuki Vitara, Suzuki Samurai, Suzuki JIMNY, Suzuki Grand Vitara ș.a.m.d. Pentru mai multe detalii accesati pagina topicului http://goo.gl/8vmhk Eu unu vreau sa ma integrez in grup pe 2 roti. Mai sunt doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 <br class="Apple-interchange-newline">By SuzukiClub ROMANIA Prima noastră ieșire OffRoad pe 2012 are loc pe un traseu incă sălbatic :-) Traseul este accesibil celor care au mașinilor tip Suzuki Ignis 4x4, Suzuki SX4 (mai puțin SEDAN), Suzuki Vitara, Suzuki Samurai, Suzuki JIMNY, Suzuki Grand Vitara ș.a.m.d. Pentru mai multe detalii accesati pagina topicului http://goo.gl/8vmhk Eu unu vreau sa ma integrez in grup pe 2 roti. Mai sunt doritori? Am fost acum doua saptamani, am intrat de pe Transalpina si am coborat la Voineasa. Merita mers http://www.youtube.com/watch?v=PPOpPKTL5Lw Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Daca e chiar asa de lejer cum pare in film si-l mai prind si fara noroaie, tare m-as baga si eu. Doar de baltoace si noroaie imi e frica, pt ca n-am incredere in cauciucurile mele de strada si daca ma dezechilibrez, mici sanse sa mai tin vacutza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) Daca e chiar asa de lejer cum pare in film si-l mai prind si fara noroaie, tare m-as baga si eu. Doar de baltoace si noroaie imi e frica, pt ca n-am incredere in cauciucurile mele de strada si daca ma dezechilibrez, mici sanse sa mai tin vacutza. Daca e uscat e ok. Eu cu diversion am fost, deci cu cauciucuri de strada, si n-am avut probleme. O singura data l-am scapat, la coborarea in Voineasa care e mult mai abrupta decat pare in film si cu multe pietre. Pentru cei cu 4x4, daca nu coborati la Voineasa ci mergeti mai departe, o sa fie distractie ca e (cel putin era) o bucata de zapada cam e 30m lungime ce acopera aproape in intregime latimea drumul. O roata ar trece pe uscat, cealalta pe zapada inalta de aprox. 30-50cm si in stanga prapastie. Cu motorul se putea trece lejer. Editat Iunie 26, 2012 de robert_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu_xpert Postat Iunie 26, 2012 Autor Share Postat Iunie 26, 2012 Superb drumul din cate am vazut in filmulet. Abea astept sa merg. Doritorii sa se inscrie pe forumul suzukiclub. Nu veti regreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Eu l-am facut anul trecut de la Brezoi in sus la Transalpina; cere enduro.2 - 3 h. Si acum 4 zile, de la Sacelu, din Trasalpina o portiune pana in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat) Am facut Strategica, foarte frumoase peisaje, pun si eu cateva poze. Editat Iunie 29, 2012 de Oformula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Cand mai mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate