andrei_pro89 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 No baieti, pentru prima data dar mi-am luat'o rau. Mi-am cumparat un motor din Cj.- Yamaha WR 426 2001. Mi-am dat seama de cand l-am luat ca bate dar pretul bun si actele m-au facut sa-l urc in remorca. Stiam ca urmeaza sa-l desfac sa schimb lant si verificari la supape piston biela si toate cele dar am spus totusi hai sa fac si eu o tura. Am mers aproximativ 5 min cand deodata un tacanit des dupa care un poc. Absolut pedala de prornire intelepenita, venito tracato acasa si restu cele. Am defacut motoru ... Una dintre supape s-a rupt si mi-a lasat o urma serioasa pe chiluasa si piston. Spre surprinderea mea distributia nu era sarita. Am de schimbat :- toate supapele (de la spanuri s-au strambat toate la inchidere) - rectificat chiuloasa ( mecanicu mi-a spus ca 95 % se poate ) - poate pistonul sa-l schimb dar secmentii cu siguranta - lantul de distributie - si restul maruntaielor de garnituri si ce mai trebuie acolo + ulei. Acum intrebarea este : Cunoasteti un magazin in romania mai mare cu piese mai ieftine? vreau sa iau toate din accelasi loc, poate primesc si un discount. As cauta si alta chiuloasa second - hand pt ca noua banuiesc ca ma rupe la bani ... Daca stie cineva pe cineva ? ) Mersi anticipat. :alcy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 supape (si simeringuri), lant, garnituri: http://www.romimoto-piese.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 de curios cat ai dat pe el?nu iesi mai scump decat unu bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Iunie 28, 2012 Autor Share Postat Iunie 28, 2012 de curios cat ai dat pe el?nu iesi mai scump decat unu bun? 1600 E am dat. Unu bun e cel putin 2300. Eu zic ca nu ies mai scump. mersi pentru link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby87 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 salut incearca pe wemoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 mie unul mi se pare clar ca pretul era facut sa atraga...scuze daca insinuez, insa cine stie wr-urile in toate mintile nu se prea gasesesc la preturi dinastea! spor la reparatii si imi pare rau pt tine. cam asta-i piata la noi, de acum stii singur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 De curand, mi-am desfacut motorul si am dus la curatat supapele pentru ca nu inchideau bine. Tot ce pot sa=ti spun e ca o lucrare de rectificare plan, schimbare o-ringuri, etc - practic aducere la o anumita cota - te costa minim 3-4 milioane, la un service special pt chiulase, in Sacele. Mai sunt si in Ghimbav, dar am inteles ca cei mai buni ar fi la Ozun(spre Tg. Secuiesc), care se ocupa si de cilindri, camasi, honuire, alezare, etc. Daca vrei, cauta-ma pe pm sa ti dau nr lui Ciprian Popa. E un tip cu service in Noua, care m-a ajutat cu motorul si toate cele, si care mi-a salvat buzunarul de la o rectificare de care nu aveam nevoie. Daca te duci singur in Sacele, ai grija ca tipu ala e ff priceput, dar e un jepcar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 1600 E am dat. Unu bun e cel putin 2300. Eu zic ca nu ies mai scump. mersi pentru link. http://www.sportslinkup.com/shop/0-Yamaha-WR-426-1-GALLERY.html De la pagina 1-93 ai de unde sa alegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Sunt curios care e cauza defectiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Iunie 29, 2012 Autor Share Postat Iunie 29, 2012 De curand, mi-am desfacut motorul si am dus la curatat supapele pentru ca nu inchideau bine. Tot ce pot sa=ti spun e ca o lucrare de rectificare plan, schimbare o-ringuri, etc - practic aducere la o anumita cota - te costa minim 3-4 milioane, la un service special pt chiulase, in Sacele. Mai sunt si in Ghimbav, dar am inteles ca cei mai buni ar fi la Ozun(spre Tg. Secuiesc), care se ocupa si de cilindri, camasi, honuire, alezare, etc. Daca vrei, cauta-ma pe pm sa ti dau nr lui Ciprian Popa. E un tip cu service in Noua, care m-a ajutat cu motorul si toate cele, si care mi-a salvat buzunarul de la o rectificare de care nu aveam nevoie. Daca te duci singur in Sacele, ai grija ca tipu ala e ff priceput, dar e un jepcar. Mersi mult de ajutor. Am găsit un servic in codlea si mecanicu de acolo a zis ca el poate sa-o facă. Acum sa vad. In caz ca o sa am nevoie o sa te caut. Mersi mult tare încă o data. Sunt curios care e cauza defectiunii. Habar nu am. Cum se poate rupe o supapa așa de proasta ? http://www.sportslinkup.com/shop/0-Yamaha-WR-426-1-GALLERY.html De la pagina 1-93 ai de unde sa alegi. O sa caut. Mersi. Am nevoie de prețuri bune ca schimb multe piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 http://super-bikes.ro/index.php/contact-skr-super-bikes-service-moto-bucuresti poti sa mai intrebi si aici depre preturi , sunt destul de bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate