lostinsnow Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Salut, Am un Kawasaki er6f si am observat ca nivelul lichidului de racire este cam scazut. As putea sa adaug eu niste lichid de racire acasa sau ar trebui sa ma duc la service sa il schimbe ei (gen flush the system...citisem ca trebuie scos tot, clatit sistemul cu apa distilata si pus lichid proaspat) ? Multumesc pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 daca nu are doi ani, avand in vedere ca e vara poti sa completezi linistit cu apa distilata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 poti completa cu antigel si apa distilata(1 la 1) daca pui numai apa la toamna trebuie sa schimbi tot lichidul de racire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 completeaza cu antigel de culoarea celui deja existent (poate ai nevoie de o seringa + furtun de acvariu) si da restul banilor pe benzina , eventual cu ocazia asta iti cumperi un instrument pt masurat temperatura la care rezista antigelul, functie de care completezi apa si/sau antigel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 completeaza cu antigel de culoarea celui deja existent (poate ai nevoie de o seringa + furtun de acvariu) si da restul banilor pe benzina , eventual cu ocazia asta iti cumperi un instrument pt masurat temperatura la care rezista antigelul, functie de care completezi apa si/sau antigel unde gasesc asa ceva sa imi masor si eu "puterea" antigelului. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 la magazinele auto sau la benzinarii chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate