Ady_kymco Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Sal.Am o problema.Nu stiu din ce cauza se uda bujia.Poate sa fie de la carburator???Dupa ce desfac carburatorul si umblu putin prin el , il montez la loc , merge putin , dar dupa putin timp se uda bujia.Am incercat cu diferite bujii:Bosch , Simanec(cred k asa se numeste) , etc.Nu stiu ce poate sa aiba.Poate ma ajutati voi.Raman dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Sal.Am o problema.Nu stiu din ce cauza se uda bujia.Poate sa fie de la carburator???Dupa ce desfac carburatorul si umblu putin prin el , il montez la loc , merge putin , dar dupa putin timp se uda bujia.Am incercat cu diferite bujii:Bosch , Simanec(cred k asa se numeste) , etc.Nu stiu ce poate sa aiba.Poate ma ajutati voi.Raman dator. Sigur este de la carburator. Crezi ca bujia "suge" cumva benzina mai multa? Regleaza cum trebuie acul de dozaj, vezi filtrul de aer, vezi daca da scanteie calumea. poti verifica asta cu bujia scoasa, conectata pe fisa si atinsa cu fierul de un fier de pe motocicleta. Asa poti vedea scanteia daca dai pedale sau dai la demaror. daca nu are scanteie e naspa >>>>>>>>problema in sist de aprindere(platini,bobina, primar, etc) vezi si tu ia-o babeste. cel mai sigur e de la carb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_kymco Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 Am incercat cu mai multe bujii si dau scanteie foarte buna , dar cand le pun , le uda.O sa imi comand un carburator nou si va spun dak merge.Multumesc pt sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate