the hunter Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salut baieti ! am o problema si eu am pinion spate de 32 de dinti si trage foarte greu asi vrea sa ai pun de 47 ca cel original al lui ....o sa traga mai bine dupa nu? mai usor...acum daca dau de un pic de deal trage ft greu nu pot sari de a 2-3 a cu ea...astept parerile voastre. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Cred ca ai vrut sa scrii transmisie, nu distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Normal ca poti sa pui cum a fost din fabrica.Nu stiu insa daca iti ajunge lantul ca sa schimbi doar pinionul spate.In schimb o sa ai motorul mai turat la aceeasi viteza cum era cu pinionul de 32. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 9, 2012 Autor Share Postat Iulie 9, 2012 Cred ca ai vrut sa scrii transmisie, nu distributie. da scz:D Normal ca poti sa pui cum a fost din fabrica.Nu stiu insa daca iti ajunge lantul ca sa schimbi doar pinionul spate.In schimb o sa ai motorul mai turat la aceeasi viteza cum era cu pinionul de 32. dar cred ca o sa am mai multa forta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 da scz:D dar cred ca o sa am mai multa forta ... Forta care se "invarte", se numeste cuplu, si da , o sa ai mai mult cuplu, insa o sa iti scada viteza maxima si o sa iti creasca consumul (ambele nu foarte mult, de fapt la fel de mult cum o sa iti creasca cuplul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 9, 2012 Autor Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) Forta care se "invarte", se numeste cuplu, si da , o sa ai mai mult cuplu, insa o sa iti scada viteza maxima si o sa iti creasca consumul (ambele nu foarte mult, de fapt la fel de mult cum o sa iti creasca cuplul). nu ma intereseaza prea mult viteza daca se duce undeva la 90 e ok ....ma intereseaza sa mearga calumea cand dau de un pic de panta nu sa merg cu 40 cand urc si panta este foarte mica...oricum multumesc mult tuturor! Asfalt uscat Editat Iulie 9, 2012 de the hunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate