Radu M Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Recent am intrat in randul motociclistilor si al acestui forum si va prezint minunatia mea japoneza E ea mai "batrana" (adica 2000) dar tot papa asfalt de dimineata pana seara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Frumoasa, sa va distrat fara incidente. Merge iar sa faci cont pe motociclism la liber??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Super scula, te felicit pentru curajul de a aborda motociclismul la un nivel asa inalt... Sa o stapanesti sanatos, tu pe ea ... bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Frumoasa, e modelul 2002 ? Sper ca saptamana viitoare sa revin si eu pe doua roti, sa va prezint noua jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu M Postat Iulie 24, 2012 Autor Share Postat Iulie 24, 2012 Multumesc! Azi am avut prima iesire pe ploaie torentiala Si eu sper sa o stapanesc mult si bine . Asfalt uscat va doresc tuturor Frumoasa, e modelul 2002 ? Sper ca saptamana viitoare sa revin si eu pe doua roti, sa va prezint noua jucarie Da e modelul 2000-2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vania Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 nice! sa aveti grija unul de celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi91 Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Sa ai grija de ea și mai ales de TINE! Drumuri bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate