Sari la conținut

vania

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vania

  1. Salutare. Ma bucur ca am revenit la Bandit! (Gsf650S 2010). Toate bune si frumoase, numai ca al meu bandit a avut puse led-uri si avand leduri, a fost inlaturat tot ce tine de bec H7. clema, fasung, burduf plastic. Am reusit sa achizitionez fasungurile si protectiile de cauciuc, dar unde as gasi clemele de fixare a becurilor? Se pot construi oare aceste cleme? Daca da, din ce sarma ar fi mai in regula? La dezmembrari nu am gasit, sau nu vor sa le dea separat.... Mersi! Cu stima!
  2. vania

    Delta

    Salut, poti merge la Sf. Gheorghe la resort...la Portita...sunt locuri superbe si sunt acceptabile si pt omul de rand...cat de cat...peisajul e mirific..poti cauta pe google....mai sunt locuri dar nu le stiu! succes. si eu plec luni dim in apropiere de tulcea la pescuit...dar cu masina mergem...Ai foarte multe de vizitat...cel mai tare mi se pare peisajul din zona, mai ales dimineata si la apus.....mai ales daca ai pe cineva din zona si te duce ici colo...superb! vacanta placuta. http://adevarul.ro/locale/tulcea/ce-trebuie-stii-vrei-relaxezi-pescuit-delta-dunarii-galerii-foto-1_50ae4c9f7c42d5a6639b70a4/index.html http://www.dolphincamping.ro/sfantu_gheorghe_en - la sf gheorghe este si festivalul de film saptamana viitoare... http://www.greenvillage.ro/ http://guraportitei.ro/ vacanta placuta.
  3. daca e carburatie cel mai probabil ar trebuie curatate si sincronizate carburatoarele!
  4. da, exista, de la Schiulesti, unde se termina drumul asfaltat catre manastire...nu e mult dar e ceva ....auzisem ceva de genu ca de sus de la manastire se poate iesi undeva la Izvoare sau Homoraciu, dar nu stiu sigur....Oricum e frumos traseul....daca ajungeti la Slanic puteti manca in centru la hotel sau daca reusiti sa va descurcati sa ajungeti la cabana ( se face un drum din Grosani...) puteti intreba localnicii Se mai poate un traseu: Valenii de Munte - Homoraciu (in drum spre Homoraciu ve-ti trece pe langa Teisani) - Manastire si la intoarcere fiind acelasi drum puteti intra prin Teisani - Piatra Verde - coborati la Slanic - Varbilau - Ploiesti (se iese fix la semafor la intrare in Ploiesti, la dreapta este centura de Vest a Ploiestului care da in Autostrada Ploiesti - Bucuresti). Imediat cum coborati de pe Piatra Verde este Grosani....puteti intreba acolo unde este drumul catre acea cabana (locatie frumoasa, mancare buna si ieftina, daca fac rost de link il postez aici). PS: asa reusiti sa acoperiti ambele trasee! http://www.casapadurii.ro/cazare-slanic-prahova/ Casa Padurii se numeste locatia...
  5. Si eu am avut probleme cu robinetul....curgea....am cumparat oringuri de la magazin de piese auto, am adaugat o bucata de piele peste oring ( nu e o solutie foarte buna) si la suruburi am pus saiba de clingherit si pe surub am pus un oring mai gros! una peste alta..TIGANIE, dar cel putin nu mai curge. si am schimbat si oringurile din interiorul robinetului (te chinui putin, dar se poate...) ps: si a fost si varianta cea mai ieftina! 3-4 lei oringurile si bucata de piele a fost taiata dintr.o "manusa de sudor"
  6. multumesc pentru indicatii! Azi am facut.o de oaie....m-am pus singur sa.mi schimb uleiul la furca si semeringurile si am rupt una din tijele pentru reglajul preaload ....in fine...am schimbat cele mentionate le-am reasamblat doar ca una din furci nu mai are tija in interior.... unde as putea sa gasesc o tija? se gaseste sh sau se gasesc numai noi? multumesc.
  7. Salut, ma gandesc sa schimb rulmentii de la jug, dar nu stiu ce fel de rulmentii sunt, precizez ca am un gsxf de 2000, daca are cineva idee ce serie/denumire au rulmentii si imi poate spune si mie as fii recunoscator. va multumesc.
  8. vania

    My Love :D

    nice! sa aveti grija unul de celalalt
  9. salut, am si eu o problema cu pornirea gsxf-ului, am avut capacul de la electromotor (stanga) dat jos si din greseala mi-a dat cineva rotitele de a electromotor jos din locasul lor, le-am pus la loc, am vazut ca nu aveau vreun semn ceva...am pus capacul la loc, ulei... si am vrut s.l pornesc. Prima data a vrut sa porneasca apoi am ramas fara baterie, am incercat s.o pornesc cu ajutorul bateriei de la masina dar nu mai mergea...decat caraia....se aude ca si cand nu ar cupla rotile dintate....aveti idee ce si cum ar fii problema??? este sigur de acolo sau poate fii doar bateria dusa.??? mersi.
  10. A desfacut vreodata cineva robinetul de benzina de la gsxf? Am nevoie de ajutor.... am desfacut robinetul pentru ca era blocat....surpriza...mai fusese desfacut si cineva a pus arcul din interior cam aiurea si nu mai functiona pe nici o pozitie...aveti idee cum vine acel arculet pus?? este un arc lamelar defapt cu o forma putin mai ciudata....! Eu ma gandeam sa pun o saiba cu un arc sub ea! Ce ma sfatuiti... mersi! Am rezolvat cu robinetul! am refacut arcul acela lamelar si merge acum...
  11. Salut, am avut si eu accident acum o luna si ceva (a dat cu spatele pe DN1, si a virat brusc la stanga in timp ce eu il depaseam...am franat...s-a tot dus...si s-a orpit in "bara de contrabiciclisti") si acum ma tot lupt cu firma de asigurari, pentru ca ei spun ca din dosar nu rezulta cum se putea produce o paguba asa de mare si nu vor sa imi dea acceptul pentru intrarea in service. Le-am facut reclamatie la CSA si ANPC si cei de la CSA mi-au raspuns ca pot sa duc motoreta la orice service vreau si ca firma de asigurari momenta face investigatii si ca dupa 3 luni poate sa imi zica daca imi da sau nu vreun leut pentru reparatie. Daca mai stiti voi vre' o solutie...astept un raspuns. Numai bine si sa fiti feriti de belele.
  12. vania

    Accident pajura

    2 accidente in 2 zile, acelasi motiv, soferi diferiti. . multa sanatate.
  13. Multa sanatate motociclistului....la volan era o soferita, cel putin asa se vedea din camin. Beliti ochii bine in trafic. Multa sanatate.
  14. Daca o lasi pe PRI...ineci motorul:) Il dai pe PRI...doar cand nu ai pornito de foarte mult timp...asa ii vine benzina multa....apoi ii dai pe ON si o pornesti. Altfel nu o tii pe PRI....si ai grija cu REZERVA....daca te duci la peco sa alimentezi sa nu o lasi pe Rezerva.....are o supapa de "supraplin" si iti da benzina pe carena...cum am patit si eu Salut...mi-am luat si eu " ibiricul" cum il numesc unii de o luna de zile....super motocicleta sunt foarte multumit de ea...!!
  15. OK, imi cer scuze ca am incins spiritele! Inca odata, scuze!
  16. nu e problema daca e ulei....filtrul de aer, modelul ala se curatat spalandul in ulei....asa e in manual. ce sa verifici la el nu prea ai ce....daca e prea imbacsit nu trage aer cum trebuie....eu am curatat rezervorul cu feruginol....dar nu a dar mari rezultate...mai bine cu electroliza...merge sigur, verifica bujiile....simptomele astea le-am avut si eu dupa ce am cumparat banditul la vreo saptamana doua...si dupa ce am curatat sincronizat reglat carburatoarele...mergea stas Mesaj completat Ce pot sa zic....imi place mai mult Banditul N decat S-ul....nu.mi place cum vine carena la far....acum o jumatate de ora am venit de la probat un Yamaha 600 fazer....frumos...dar un pic cam mare pentru mine.....si i-am probat si cbr-ul f4...ca de...erau in garaj amandoua...ce pot sa zic...foarte grea pt mine ). Ce avea si nu avea fazerul: avea placute buna fata spate toba carbon la 100 euro (separat) ulei schimbat filtre shimbate carburi sincronizate curatate kilometri 39000 si un pic vopsea originala cheile sub sa Nu avea: cauciucuri membrana dintre carburatoare si bloc motor crapata necesita schimbare apripa fata crapata (avea alta noua, dar nemontata) oglinda dreapta crapata ) si eu nod in papura... cablu de la turometru era nebun.....sau acul...se misca in continuu E din 2001....cere 2100e negociabil...eu zic ca merita...1750...voi?
  17. Benzina ai?, vezi daca nu ai benzina suficienta trece.l si tu pe rezerva! incearca asa. Urmatoare ar fii sa iti aduci aminte daca ai cumva gunoaie prin rezervor...daca ai curatat rezervorul vreodata....caci canaua are 2 site care se cam umple de mizerie... Alta ar fii carburatoarele...curatate, reglate sincronizate:) Si eu am avut problema asta si in felul asta am eliminat problema....prima data am umplut rezervorul...apoi l-am dat jos, desfacut cana curatat cana si rezervor...si apoi carburatoarele. Vezi ce faci. Mesaj completat Apropo...am vandut banditul de 400 cu greu m-am despartit de bijuteria rosie.....vreau sa imi iau altul de 600....idei pareri sfaturi bobarnace....am inteles ca ar fii o problema inaltimea.....eu am in jur de aproximativ 1,75 si vreo 67-70 kg in functie de cum mananc , dar din cate stiu se poate ajusta inaltimea.... multumesc.
  18. multumesc mult...o sa ma apuc joi de ea sa vad ce si cum...sper sa rezolv ceva
  19. salut, baieti si fete...a-ti mai intalnit probleme la ambreiajul banditului de 400??....cine are de 400... sa intre greu in viteze sau sa ramana blocata intr.o anume treapta...a treia.... sau sa faca figuri la viteze mari cutia de viteze.....care sa fie cauza oare? uleiul, lipsa uleiului, schimbatorul de la peda....maneta...cablul? sau ceva mai grav prin cutie? mersi mult.....si drum bun...fara prea mari belele
  20. ulei imi arunca pe la intinzatorul distributiei, si pe la blocul motor....(adica deasupra capacului din stanga vine radiatorul pistoanelor si imi arunca si pe acolo... )si pe la capacul din stanga...si un pic pe la capacul din dreapta....dar mai mult in partea stanga , poze nu am acum aici... dar m-am hotarat si caut manual de reparatie si ma apuc de el cat mai curand... Cat despre baterie am inteles, multumesc. PS: daca are cineva manual de reparatie pentru GSF 400, GK75A, 1999....as fii recunoscator daca mi l-ar da si mie careva...dau o bere cu prima ocazie
  21. Salut...are cineva idee cam cat se ia sa iti umble la motor? vreau sa ii fac ceva ca imi arunca ulei pe la intinzatorul de distributie si pe la blocul motor....deci ar cam trebui desfacut... aaa si inca ceva....am cumparat baterie de la rombat ytx9-bs....pretul e fara tva...si curierul iti ia 25 de lei pana la sediu fan curier. BATERIA dupa ce ii pui acidul trebuie "fiarta" sau doar mers ceva km cu motorul.... multumesc.
  22. multumesc, dar cea de dreapta e in regula...cea din stanga imi trebuie.
×
×
  • Creează nouă...