Sari la conținut

vania

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ionut_vanya

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF400 Bandit '99/ GSXF600 2000/ WR250F 2003

vania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Ma bucur ca am revenit la Bandit! (Gsf650S 2010). Toate bune si frumoase, numai ca al meu bandit a avut puse led-uri si avand leduri, a fost inlaturat tot ce tine de bec H7. clema, fasung, burduf plastic. Am reusit sa achizitionez fasungurile si protectiile de cauciuc, dar unde as gasi clemele de fixare a becurilor? Se pot construi oare aceste cleme? Daca da, din ce sarma ar fi mai in regula? La dezmembrari nu am gasit, sau nu vor sa le dea separat.... Mersi! Cu stima!
  2. vania

    Delta

    Salut, poti merge la Sf. Gheorghe la resort...la Portita...sunt locuri superbe si sunt acceptabile si pt omul de rand...cat de cat...peisajul e mirific..poti cauta pe google....mai sunt locuri dar nu le stiu! succes. si eu plec luni dim in apropiere de tulcea la pescuit...dar cu masina mergem...Ai foarte multe de vizitat...cel mai tare mi se pare peisajul din zona, mai ales dimineata si la apus.....mai ales daca ai pe cineva din zona si te duce ici colo...superb! vacanta placuta. http://adevarul.ro/locale/tulcea/ce-trebuie-stii-vrei-relaxezi-pescuit-delta-dunarii-galerii-foto-1_50ae4c9f7c42d5a6639b70a4/index.html http://www.dolphincamping.ro/sfantu_gheorghe_en - la sf gheorghe este si festivalul de film saptamana viitoare... http://www.greenvillage.ro/ http://guraportitei.ro/ vacanta placuta.
  3. daca e carburatie cel mai probabil ar trebuie curatate si sincronizate carburatoarele!
  4. da, exista, de la Schiulesti, unde se termina drumul asfaltat catre manastire...nu e mult dar e ceva ....auzisem ceva de genu ca de sus de la manastire se poate iesi undeva la Izvoare sau Homoraciu, dar nu stiu sigur....Oricum e frumos traseul....daca ajungeti la Slanic puteti manca in centru la hotel sau daca reusiti sa va descurcati sa ajungeti la cabana ( se face un drum din Grosani...) puteti intreba localnicii Se mai poate un traseu: Valenii de Munte - Homoraciu (in drum spre Homoraciu ve-ti trece pe langa Teisani) - Manastire si la intoarcere fiind acelasi drum puteti intra prin Teisani - Piatra Verde - coborati la Slanic - Varbilau - Ploiesti (se iese fix la semafor la intrare in Ploiesti, la dreapta este centura de Vest a Ploiestului care da in Autostrada Ploiesti - Bucuresti). Imediat cum coborati de pe Piatra Verde este Grosani....puteti intreba acolo unde este drumul catre acea cabana (locatie frumoasa, mancare buna si ieftina, daca fac rost de link il postez aici). PS: asa reusiti sa acoperiti ambele trasee! http://www.casapadurii.ro/cazare-slanic-prahova/ Casa Padurii se numeste locatia...
  5. Si eu am avut probleme cu robinetul....curgea....am cumparat oringuri de la magazin de piese auto, am adaugat o bucata de piele peste oring ( nu e o solutie foarte buna) si la suruburi am pus saiba de clingherit si pe surub am pus un oring mai gros! una peste alta..TIGANIE, dar cel putin nu mai curge. si am schimbat si oringurile din interiorul robinetului (te chinui putin, dar se poate...) ps: si a fost si varianta cea mai ieftina! 3-4 lei oringurile si bucata de piele a fost taiata dintr.o "manusa de sudor"
  6. multumesc pentru indicatii! Azi am facut.o de oaie....m-am pus singur sa.mi schimb uleiul la furca si semeringurile si am rupt una din tijele pentru reglajul preaload ....in fine...am schimbat cele mentionate le-am reasamblat doar ca una din furci nu mai are tija in interior.... unde as putea sa gasesc o tija? se gaseste sh sau se gasesc numai noi? multumesc.
  7. Salut, ma gandesc sa schimb rulmentii de la jug, dar nu stiu ce fel de rulmentii sunt, precizez ca am un gsxf de 2000, daca are cineva idee ce serie/denumire au rulmentii si imi poate spune si mie as fii recunoscator. va multumesc.
  8. vania

    My Love :D

    nice! sa aveti grija unul de celalalt
  9. salut, am si eu o problema cu pornirea gsxf-ului, am avut capacul de la electromotor (stanga) dat jos si din greseala mi-a dat cineva rotitele de a electromotor jos din locasul lor, le-am pus la loc, am vazut ca nu aveau vreun semn ceva...am pus capacul la loc, ulei... si am vrut s.l pornesc. Prima data a vrut sa porneasca apoi am ramas fara baterie, am incercat s.o pornesc cu ajutorul bateriei de la masina dar nu mai mergea...decat caraia....se aude ca si cand nu ar cupla rotile dintate....aveti idee ce si cum ar fii problema??? este sigur de acolo sau poate fii doar bateria dusa.??? mersi.
  10. A desfacut vreodata cineva robinetul de benzina de la gsxf? Am nevoie de ajutor.... am desfacut robinetul pentru ca era blocat....surpriza...mai fusese desfacut si cineva a pus arcul din interior cam aiurea si nu mai functiona pe nici o pozitie...aveti idee cum vine acel arculet pus?? este un arc lamelar defapt cu o forma putin mai ciudata....! Eu ma gandeam sa pun o saiba cu un arc sub ea! Ce ma sfatuiti... mersi! Am rezolvat cu robinetul! am refacut arcul acela lamelar si merge acum...
  11. Salut, am avut si eu accident acum o luna si ceva (a dat cu spatele pe DN1, si a virat brusc la stanga in timp ce eu il depaseam...am franat...s-a tot dus...si s-a orpit in "bara de contrabiciclisti") si acum ma tot lupt cu firma de asigurari, pentru ca ei spun ca din dosar nu rezulta cum se putea produce o paguba asa de mare si nu vor sa imi dea acceptul pentru intrarea in service. Le-am facut reclamatie la CSA si ANPC si cei de la CSA mi-au raspuns ca pot sa duc motoreta la orice service vreau si ca firma de asigurari momenta face investigatii si ca dupa 3 luni poate sa imi zica daca imi da sau nu vreun leut pentru reparatie. Daca mai stiti voi vre' o solutie...astept un raspuns. Numai bine si sa fiti feriti de belele.
  12. vania

    Accident pajura

    2 accidente in 2 zile, acelasi motiv, soferi diferiti. . multa sanatate.
  13. Multa sanatate motociclistului....la volan era o soferita, cel putin asa se vedea din camin. Beliti ochii bine in trafic. Multa sanatate.
×
×
  • Creează nouă...