bavl Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Punem si noi de o plimbarica sambata? Nu am nici un traseu in minte, asa ca astept propuneri Insa as vrea ca plearea sa fie de dimineata, in jurul orei 8; asta ca sa nu lesinam de cald din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Punem si noi de o plimbarica sambata? Nu am nici un traseu in minte, asa ca astept propuneri Insa as vrea ca plearea sa fie de dimineata, in jurul orei 8; asta ca sa nu lesinam de cald din prima Grecia, spania, belgia, romania ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salut, eu m-as baga ar fi bine sa nu fie foarte lung, sa ne rupem mai degraba stam niste ore pe undeva, la munte la racoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Iulie 27, 2012 Autor Share Postat Iulie 27, 2012 Salut, eu m-as baga ar fi bine sa nu fie foarte lung, sa ne rupem mai degraba stam niste ore pe undeva, la munte la racoare unul scurt, clasic ar fi Buc-Ploiesti-Slanic-Cheia-Bv si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Si eu vreau sa ies . Am putea baga o ranca si înapoi . Sunt 300 pana acolo . Sau un Veliko mai aproape , drum lejer , mancam ceva si retur .. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Mie Veliko imi suna ok, mai ales ca nu am fost pana acum. Dar merg si pe alt traseu. Doar sa postati ora si locul de intalnire, sa stiu unde vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Daca nu ai fost Veliko merita văzut . Drumul e liber , ok, poliția nu te opreste . Eu mereu merg cu plăcere pe el . Prețuri mai mici ca la noi . Ora 8 omv city mall , sa prindem o bucata inainte de canicula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 ok, ne vedem la omv la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Iulie 27, 2012 Autor Share Postat Iulie 27, 2012 Deci ramane Veliko- 8 la OMV- city mall Poate 'om fi mai multi de 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 mai suntem 2 motoare cu pasagere dar daca va schimbati traseul noi vrem sa ne ducem la muntele rosu (cheia Prahova) dar plecarea va fi undeva pe la un 10 si ceva din cauza jobului meu oricum ar fi asfalt uscat tuturor si sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Rămâne 8 Veliko . Mă bag la somn ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Iata poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Toată stima pentru pozar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Toată stima pentru pozar ! Greu pe caldura cu haina la subrat si casca in mana. Striga coburii din pod, vor sa stea la locul lor. Te mai asteapta sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 La cat de des se varsa, ar fi o alegere buna sa-si ia coburi. Pacat de motocicleta aia ca era impecabila, acum doar daca te uiti din avion se vede perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Cola , seminte , caterinca ! Ce ne mai place ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate