rares_04cpl Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 buna am nevoie de un site sau de o persoana care vinde seturi de reparatie pentru cabluri de ambreiaj! am rascolit tot internetul si nu am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 (editat) http://www.louis.eu http://www.kronaumoto.ro/ Editat Iulie 30, 2012 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 mai bine iti faci unul handmade. mi-am facut un cablu de ambreiaj dintr-un cablu de frana de spate de scooter cu capete facute pe strung de mecanica fina. avantajele sunt ca iesi mai ieftin, cablul e de cel putin 2 ori mai rezistent fiindca are litele mai groase si impletitura la fel, si in al treilea rand capetele ce le faci la strung nu sunt ca si cele ce le prinzi cu surubel sa poata sa-ti scape. kitul de reparatie rapida e pentru a ajunge acasa, nu pentru a-l folosi ca substitut la unul original sper sa te ajute sfatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 pe mine m-a dus un kit de reparatie de la louis mai mult de 1 an (aprox 8000km), si mai ducea dar inainte sa plec la un drum mai lung l-am schimbat cu un cablu normal ca am zis sa nu ma risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 30, 2012 Autor Share Postat Iulie 30, 2012 am rezolvat. ... am gasit un cablu gros la care i-am cositorit un capat care l-am primit in kitul de reparatie .. si i-am pus la celalalt capat prinzatoare cu surub si gata treaba ... sper sa tina .. multumesc pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate