danielc Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 va rog sa ma ajutati cu orice informatie referitoare la traseul pe care intentionez sa-l parcurg. Traseul e ASTA entionez ca din Zlatibour(serbia) intentionez sa merg prin Bosnia cu urmatoarele repere si sa ies in croatia . va rog sa ma ajutati cu orice informatie legata de cazare, locuri de vizitat, taxe la frontiera, etc. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) va rog sa ma ajutati cu orice informatie referitoare la traseul pe care intentionez sa-l parcurg. Traseul e ASTA entionez ca din Zlatibour(serbia) intentionez sa merg prin Bosnia cu urmatoarele repere si sa ies in croatia . va rog sa ma ajutati cu orice informatie legata de cazare, locuri de vizitat, taxe la frontiera, etc. Multumesc anticipat Salut Daniele, noi tocmai am venit din excursie. SERBIA, MUNTE NEGRU, CROATIA nu este nici o taxa la vami, ne-a cerut buletin si talon moto, la bagaje se uita doar prin sondaj am scapat de fiecare data. BOSNIA am ocolit-o cu feribotul. In BUDVA am platit 45 EURO cazarea la hotel, restul am dormit la cort in campinguri.Soseaua de coasta de la Budva in sus este foarte aglomerata. Ai gasit problema de o aveai la gs? Editat August 2, 2012 de Oformula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat August 2, 2012 Autor Share Postat August 2, 2012 Salut Daniele, noi tocmai am venit din excursie. SERBIA, MUNTE NEGRU, CROATIA nu este nici o taxa la vami, ne-a cerut buletin si talon moto, la bagaje se uita doar prin sondaj am scapat de fiecare data. BOSNIA am ocolit-o cu feribotul. In BUDVA am platit 45 EURO cazarea la hotel, restul am dormit la cort in campinguri.Soseaua de coasta de la Budva in sus este foarte aglomerata. Ai gasit problema de o aveai la gs? Multumesc Vali...problema era de la baterie(nu era conectata bine), acum urmeaza sa ii fac un ungator de lant. Care sunt preturile la benzina pe acolo? Am un buget de 450e si mi-e teama ca nu ma incadrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 cam mititel bugetu ,mai ia in calcul si posibilele probleme moto ,drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Multumesc Vali...problema era de la baterie(nu era conectata bine), acum urmeaza sa ii fac un ungator de lant. Care sunt preturile la benzina pe acolo? Am un buget de 450e si mi-e teama ca nu ma incadrez. Eu zic ca-ti ajung banii....am facut Serbia-Zlatibor-Muntenegru-Budva ,doua persoane,8 zile cu 450 euro...acum depinde cum gasesti cazare..in Zlatibor este o parcare imensa,o sa vezi un hotel cu flori la geamuri,acolo este destul de ieftin 34 euro am platit 4 persoane si in Budva nu sta la hotel ca nu merita,gasesti multi particulari care se ocupa cu cazarile si este perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 La cativa km de Budva (20-30km varianta prin tunel)este golful Kotor cu castelul si versantul sau montan deosebit. Eu zic sa te cazezi acolo diferenta de pret este de 25 / 30 %, iar daca nu tii neaparat ca plaja sa aiba nisip in Kotor gaesti locuri de baie suficiente. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 (editat) Multumesc...informatii utile ...cum se descurca localnicii cu engleza?-mai ales in Bosnia Editat August 6, 2012 de danielc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Cum se merge ? legal sau 10 km in plus nu afecteaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpuv Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Salutari Dintre cei care ati mai iesit din tara cu motoarele, Serbia, bosnia, Croatia, MunteNegru- au fost probleme legate de furturi, ati dormit iepureste, le-ati asigurat cu antifurt cumva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) benzina este cam 1.4euro gasesti peste tot oameni care stiu engleza, dar nu neaparat din prima incercare:) eu peste tot pe unde am fost mi-am lasat bagajele(genti textil) si echipamentu pe mobra, mi-a disparut doar harta cu romania in aproape 3000km am vazut doar un singur radar, pe care nu l-am ratat Editat August 18, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 /index.php?/topic/679048-croatia-muntenegru-calare-pe-motoare-in-august/page__st__110 te poti inf si de aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate