relu-cbr Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 As vrea sa pun Topcase pe Honda Cbr 600 F3, daca stie cineva care a mai facut la acest model vreau niste detalii prindere...etc Ma pricep sa-l confectionez nu e o problema ca am facut si la scuter (Yamaha Aerox) si a iesit super, si vreau sa fac si la CBR ca e foarte utila mai bagi cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relu-cbr Postat Octombrie 20, 2012 Autor Share Postat Octombrie 20, 2012 Azi am confectionat suportul pentru top case i-am dat cu grund mai am sa-i dau cu negru si il montez pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Bravo Relu, ma bucur ca iti rezolvi singur micile probleme! Acum poti merge la intruniri cu bagajul aferent fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relu-cbr Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2013 Asa arata suportul pentru top case pe care l-am confectionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kajnatok Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Salut. Ai putea sa mai faci un rack de bagaje ca cel pe care l-ai avut si pt mine ? Am un CBR600F3 din '96. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 N-a mai intrat pe forum de 6 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kajnatok Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Mare pacat. Asa ceva nu mai gasesti sa dai cu tunul...nici macar pe ebay...e ceva pe louis.de dar e 185 EUR si compatibil doar cu top case si placa Hepco & Becker - te duce tot pe la vreo 25-30 milioane...si cand ai moto de 40 milioane...nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate