Giubi Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Foarte frumos traseul ... multumesc mult de ajutor , pt participare, si multa bafta in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 Am facut ce am putut Dar la urmatorul promit ca fac mai mult .multumesc Tulin,Adi,Demonu,Alina,Petrica Si lui Dumnezeu ca ne dam in padure pe unde vrem noi in Romania.pacat ca am descoperit sportul asta la 32 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Am facut ce am putut Dar la urmatorul promit ca fac mai mult .multumesc Tulin,Adi,Demonu,Alina,Petrica Si lui Dumnezeu ca ne dam in padure pe unde vrem noi in Romania.pacat ca am descoperit sportul asta la 32 de ani. A fost cel mai frumos traseu de cand se fac curse la Monteoru:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 ceva clasament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 astept sa mi l dea petrica.o sa i postez. 1-LUCIAN,2 ANDREI GIUBY,3 RAZVAN AVRAMESCU SI MAI DEPARTE MIINE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 aia stiam dar eram curios unde ma aflu eu.. astept maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 (editat) Ai fost in top 10 Editat August 26, 2012 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 ar fi frumos un top 10..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordan Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Felicitari pentru organizarea evenimentului. Mi-a placut foarte mult traseul, mai ales ultima parte dupa realimentare (tehnic si solicitant). Multumesc baietilor de la organizare care au facut posibila si o a doua realimentare (cu sticla pe traseu inainte de finish). Voi reveni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 haidi bai Pietrica cu clasamentul ala, ori te-ai imbatat???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 podium ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 bine Teo!! :lol: ce e dupa virgula (podium) nu mai conteaza, mai ales la prieteneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 (editat) nu stiu ce vrei sa spui!? am clasamentul dar nu stiu sa-l pun!???cine stie il trimit pe mail?! Editat August 29, 2012 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Scrie si tu Locul IV: Popescu Ion Locul V: IOn Popescu ................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) clasament concurs_teo.pdf Editat August 30, 2012 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 bine dragos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 30, 2012 Autor Share Postat August 30, 2012 Bine bluled multammmmm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Multam de traseu inca o data, super misto , exact cum trebuie sa fie un enduro clasic adevarat, pacat de caldura excesiva care ne-a cam topit , noroc cu paraul rece in care ne-am aruncat ca sa ne reglam temperatura corpului! Apoi parca am prins aripi si am reusit impreuna cu coechipierul meu, polonezul- Grzegorz Syudila (echipa Viking Pruszynsky-Husaberg) sa terminam traseul. Am sosit la ora 18, chiar tu Teo, stii ca i-ai zis cuiva din staff sa ne ia si pe noi sositi, am facut fiecare cm de traseu, mai ales dupa CP 2 a fost mai tehnic si mai solicitant datorita oboselii, pana acolo a fost lejer fata de partea 3. Am pierdut 1,5 ore cu fisurarea furtunului de la pompa de apa , 1 h cu o ratacire si 30 min cu baia, de aceea am ajuns asa de tarziu. Deci corect e sa sa fim pe locurile 21-22 , pentru ca cei care sunt in clasament in fata noastra de la 21 in jos au plecat de la CP2 direct pe forestier la Paducel, au si anuntat. Aceasta eroare fiind corectata, a fost super, sper sa repetati cursa, dar va rog , primavara sau toamna, ca a fost ucigatoare canicula! Cel mai bine in septembrie, ca sa mai prindem inca o baie (si la parau si la bazinul sarat , pentru refacere, cum am facut duminica !)- sper sa fac rost de poze, o s-o pun p-aia cu jacuzzi-ul natural! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat August 30, 2012 Autor Share Postat August 30, 2012 (editat) Am atasat rezultatele concursului. O seara buna la toti. Mai bikeri de ce va aprindeti .cred ca dupa 4 sa luat poarta de finis nu a mai contact .Si la buzoieni sa u facut pariuri care pe care.azi am vb sa fac Banda roz cu enduro garaj paducel sa nu mai markam cu ktm la primavara in mai cred.Dar mai Bine pregatita.totusi sa va luati gps pina atunci ca asta e viitorul,super markat + gps toata lumea termina Si usor de recuperat etc. Editat August 30, 2012 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 bine dragos!!!! multam ... multam. Dupa un asemenea rezultat ma gandesc la HEPN sa ma dau la A nu ca alti la C sau D. Si cum ziceai si tu : Doresc sa multumesc sponsorilor, echipei, familiei si fanilor mei pt ca m-au ajutat si m-au sustinut atunci cand nu eram un erou al enduroului , o pagina in istoria acestui sport. Si ii multumesc si managerului de la Make Racing pentru indrumarea atenta ce mi-a acordat-o in lungii ani de inceput, pe vremea cand eram doar un castravete si nu un maestru emerit al sportului. Acum serios fiind vai Doamne cat de tare au mers aia din fata. @ Teo vezi ca sunt si ceva nereguli prin clasament : Madalin Ioan a mers cu mine dinainte de CP2 si a ajuns in spatele meu la vre-o 3-5 min, deci nu avea cum sa fie asa in urma. Cand se fac inscrierile la mondialul de enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 baaaa, care aveni niste pastile ca a luat-o dragos pe ulei @ Teo vezi ca sunt si ceva nereguli prin clasament : Madalin Ioan a mers cu mine dinainte de CP2 si a ajuns in spatele meu la vre-o 3-5 min, deci nu avea cum sa fie asa in urma. ne-a lucrat Petrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Cand se fac inscrierile la mondialul de enduro? Cat de curand se afiseaza calendarul pe 2013 F.I.M. - World Enduro Championship, o etapa va fi la Monteoru...deja te-am trecut pe lista. In rest ce sa zic...iti doresc succes la antrenamente si la mondiale...hai Stilgar, hai Romania! Editat August 31, 2012 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Cine-a pus copacu-n drum, ala a fost om nebun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giubi Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Narkone .. hy sa l taiem )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate