Gh0sT21 Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) am si eu o intrebare pot lasa motorul cu semnalizarile ce se vede in poza( in fata pe carene) Editat August 9, 2012 de Gh0sT21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Eu iti propun sa inveti sa scrii, apoi sa intrebi din nou Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat August 9, 2012 Autor Share Postat August 9, 2012 bine ca te iei de mine in loc sa ma ajuti ms fain. Esti de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) Normal ca poti sa le lasi dar sa nu fi surprins cand te ia o conserva pe bot ca nu a vazut semnalul tau spre stanga. Editat August 9, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Poti sa-l lasi si fara oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 omu s-a luat de tine ca nu a inteles ce ai intrebat.. de altfel nici eu nu am inteles bine intrebarea asa ca nu-ti pot da un raspuns corect, da ma rog tu mergi fara oglinzi si cu anvelopele tocite rau (si pe langa asta te mai si joci cu semanlizarile)... cu parere de rau iti spun ca drumul tau o sa fie scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat August 9, 2012 Autor Share Postat August 9, 2012 deci treaba sta asa.... nu de mult am cumparat motorcicleta, si acolo am facut primul test, stiu cum stau cu anvelopele urmeaza sa schimb, oglinzi urmeaza sa cumpar, am mult de facut pe ea, dar in primul si primu rand imi trebuie :- releu de incarcare, -releu semnalizare. ( imi pare rau ca am greseli dar sunt jumate Roman jumate Maghiar.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 semnalizarile dupa cum crezi ca e mai bine, daca au vizibilitate de ce nu. cat mai mari cat mai vizibili sunt. nu baga in seama pe orcine, forumul e facut si pentru motociclisti si pt frustrati care nu au altceva mai bine de facut ca sa te ataca @SubInfluentza daca nu intelegi intrebi, daca ai de corectat corectezi, daca cineva e nou de pe forumvrei sa convingi sa nu mai scrie? in plus ca erai si off topic deci treaba sta asa.... nu de mult am cumparat motorcicleta, si acolo am facut primul test, stiu cum stau cu anvelopele urmeaza sa schimb, oglinzi urmeaza sa cumpar, am mult de facut pe ea, dar in primul si primu rand imi trebuie :- releu de incarcare, -releu semnalizare. ( imi pare rau ca am greseli dar sunt jumate Roman jumate Maghiar.....) cum o sa faci cu oglinzile? nu au fost astupate cumva gaurile de pe carena? pt releu-uri http://www.subito.it/accessori-moto/fzr-1000-a-pezzi-asti-40809247.htm?last=1 si cred ca is buni si pt fzr600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 SubInfluentza esti un distrus frustrat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat August 9, 2012 Autor Share Postat August 9, 2012 deci motorcicleta a avut accident din pacate.....si s-a rupt fata a fost refacuta dupa cum stiu, si este taiat scheletul/cadrul unde a fost pus oglinzile.....si eu va intreb pe voi, unde are fii mai bine pe ghidon sau pe bord acolo unde este majoritatea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 dece treaba e alta. daca ai chef si scule iti faci de la zero scheletul gauresti carenele. suluzia cea mai simpla este sa ti iei doua oglinzi de ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat August 10, 2012 Autor Share Postat August 10, 2012 asa o sa fac, mersi mult si imi pare rau ca stau prost cu limba, dar incerc si eu deoare ce viata mea e in joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 deci motorcicleta a avut accident din pacate.....si s-a rupt fata a fost refacuta dupa cum stiu, si este taiat scheletul/cadrul unde a fost pus oglinzile.....si eu va intreb pe voi, unde are fii mai bine pe ghidon sau pe bord acolo unde este majoritatea ? Cred ca te pot ajuta cu un cadru de carena fata...da-mi un semn si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 (editat) SubInfluentza esti un distrus frustrat !!! Mars ma de-aici ! @Gh0sT21 - scuza-ma, dar chiar nu intelegeam ce vrei sa intrebi. Daca esti maghiar, macar ai o scuza....pe cand altii (romani), abia sunt in stare sa scrie 2 randuri. Editat August 10, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat August 11, 2012 Autor Share Postat August 11, 2012 Mars ma de-aici ! @Gh0sT21 - scuza-ma, dar chiar nu intelegeam ce vrei sa intrebi. Daca esti maghiar, macar ai o scuza....pe cand altii (romani), abia sunt in stare sa scrie 2 randuri. bine bine...nui nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 Than, and now Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate