Turist Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Salut, Exista vreun service sau vulcanizare care sa adapteze roti cu spite pe tubless ? Stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 sincer nu prea cred ... ca ii considerat un moft pe la noi numai daca dai de cineva care a facut pentru el .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 da, exista, maine o sa iti dau numarul baietilor care se ocupa cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 poti sa ti le faci chiar tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Stiu, dar mi-e lene Oricum, n-ar fi rau sa bage mai multe lume tutoriale si metode... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat August 11, 2012 Autor Share Postat August 11, 2012 Multumesc Bozoro , afiseaza nr. de tel sa-l vada si ceilalti care sint interesati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate