Vladimir_HD Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Extraordinar de frumos gestul tau, Kali. Daca ar fi mult mai multzi carora sa le peste totul ar fi altfel! Esti o fata de nota 11; jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Este extraordinar ce faci tu pentru copii! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Felicitari Kali !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Imi pare nespus de rau ca n-am putut merge si eu cu conserva sa ajut la treaba asta, dat fiind ca am pocnit-o intr-un metzan prosteste, in dupa-amiaza zilei precedente plecarii.. Ba, ca ghinionul sa nu vina singur dupa ce am avut o zi de pomina (am stat la accidente usoare la sectorul 3 de la 23.00 pana la 3.10), m-am mai acrosat si cu un idiot de incepator pe la 3.30 in sectorul 6. Asta din urma m-a tinut iar la accidente usoare dar la sectoru' 6 pana la 5.30. Oricum pana la vara masina va circula dinou si o sa duc ramasitzele de n-au incaput in seatul cu care a fost Kali acum. P.S. De pe postul de dispecer telefonic pe care l-am ocupat cat a fost kali plecata, tin sa va transmit toate urarile de bine din partea celor ce acum se bucura de faptul ca VOUA VA PASA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate