legionaru Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ranga, dar ia uite si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Cotul, ceafa, genunchiul. Incepe sa se contureze....ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Ma asteptam sa fie frumos, dar chiar asa domnilor??? La asa super petrecere nu am mai fost de muuuulta vreme! Felicitari organizatorilor si tutulor participantilor pentru seara memorabila de 1 Decembrie 2006! PS Cand e urmatoarea "intrunire"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_devil Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 a fost minunata petrecerea!!!!!, eu una m-am simtit foarte bine ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Tortul a fost castigat de cei care au ramas, pentru ca, pe la 3.30, plecasera mai toti, mai erau doar fo 20-30 de persoane. Mie, dupa cum stiti, mi-a fost foarte rau, deja nu ma mai tineam pe picioare si varianta de a drege durerea insuportabila de cap cu uischi s-a dovedit neinspirata Tortul, pricomigdalele si restul dulciurilor au fost aranjate de moa pe masa, dupa care m-am retras strategic. Numele vechiculate pentru premiere: Leoncio si Placebo. Pana la urma, nu i-am mai prins nici pe unul, nici pe altul. Cred ca tortul ar fi trebuit sa ajunga la Placebo (desi nu era tocmai de post), fiindca Leoncio - pentru The Full Monty Reloaded - merita o intreaqa cofetarie Just kiddin' Super petrecere ai organizat. Felicitari. PS: tortul mancatzi-l voi ca shi asha mi-au reproshat ca s-a cam ingrashat Dart Vader mai ales ca pentru prostiile pe care le-am facut in cele 6 episoade trebuie sa tzin post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Nu uitati ca in Februarie e luna carnavalurilor... deci s-ar putea repeta chestia Let me hear, do I get a "hell yeah!" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tze-tze Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Cotul, ceafa, genunchiul. Incepe sa se contureze....ceva. Se contureaza...se contureaza,mai baiete.....ceva mai clar se poate? Nu fugii! Dac fuge Ranga....ash ramane eu...daca nu e cu suparare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 am ajund cu bine! de la eroilor am luat taxiul ... ptr ca rolele erau mai mici cu 2 numere... oricum... am cazut ieri cu ele si ... am o manutza stanga cat un pepenas! Petrecerea a fost foarte reusita! Daca imi aduc bine aminte omul asta ma sarutat: | | | | \/ Daca imi aduc bine aminte omul asta ma sarutat: Normal frumoasa mica ce esti! Ewwwwwwwwwwww!!! Gizas eu nu mai vb cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) Uffffffffff....Roackeri satanisti........... A fost super...ca de fiecare data cand preia SUPERKALI initiativa.... nu stiu de unde are atata putere in ea.....sau stiu...are un suflet f.mare.. Din lipsa de timp o sa pun cateva poze.....NO COMMENTS...... Editat Decembrie 5, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 ma scuzati ca bag asta aici, o fi off-topic, dar nu se poate, rad in hohote!!! So, Placebo ca Darth Vader, hm? Cel mai bun costum? Well, sper sa nu-i dau idei, da' uitati ce i-a facut un 'Darth Vader' lu' nevasta-sa tOtgOtokCVU so, scuzati offtopicu, e 4 dimineata, n-am somn si rad in hohote Placebo, hai noroc , sper ca nu te bate gandu de o farsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 ZZZZZZZZZZZUPER PETRECERE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Daca mai aveti poze cu unul cu un fes de mos gerila cu coarne de ren si cu trasaturi de humanoid, sau cu parul cretrz si negru usor de recunoscut dupa insemnele unui serviciu secret strain... nu va sfiiti sa le postatzi... raspund in totalitate financiar la pagubele aduse sistemelor video (placa video+monitor) de aceasta actiune... Am fost pozat dar nu apar pacilea! Si am promis poze colegilor de apartament... pana acum mi-au vazut doar parul de pe picioare tzesalat cu deosebita grija de legionar! Haideti mai ca nu le-am voalat chiar pe toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 (editat) Va multumim tuturor, pentru participarea la distractie si totodata pentru contributia adusa la finalizarea actiunii cu scoala din Miluta (Gorj)! Hotararea de principiu a fost luata: ..week-and-ul urmator (16-17 Dec.) ne deplasam cu jucariile, dulciurile, materialul scolar inca netransportat, calculatoarele si componentele ramase etc. Din ce am discutat cu Kali am avea nevoie de o dubita, sub 3.5t, pentru a face o singura deplasare si sa incapa totul in ea (inclusiv dezu_ro care se va ocupa acolo de punerea la punct a unei retele de PC-uri) si eventual cine mai vrea sa ne insoteasca.. Asadar SE CAUTA O DUBITA, pentru intervalul Vineri 15.Dec. (ora 12.00) - Duminica 17.Dec. (ora 15.00). Daca are cineva posibilitatea de a pune la dispozitie un astfel de mijloc de transport (cu sau fara sofer).. Altfel ar mai fi varianta de a-mi pune conserva la bataie dar am un "simtz de presimtzire" ca nu incap toate cele adunate in ea.. @dezu_ro: pregateste mufe, cablu si cleste de sertizat.. Mavi facuse o promisiune parca in sensul asta... Later edit: high_dive_eagle eram.. scz! Editat Decembrie 8, 2006 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Daca mai aveti poze cu unul cu un fes de mos gerila cu coarne de ren si cu trasaturi de humanoid, sau cu parul cretrz si negru usor de recunoscut dupa insemnele unui serviciu secret strain... nu va sfiiti sa le postatzi... raspund in totalitate financiar la pagubele aduse sistemelor video (placa video+monitor) de aceasta actiune... Am fost pozat dar nu apar pacilea! Si am promis poze colegilor de apartament... pana acum mi-au vazut doar parul de pe picioare tzesalat cu deosebita grija de legionar! Haideti mai ca nu le-am voalat chiar pe toate! Ei ce zici de poza asta?? Dar de asta? De asta nu mai zic...hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Mama, cati motociclisti satanisti pe cmp!! Kali meriti un de la toata lumea. Speram sa se repete o asa petrecere!!! Ia sa pun si eu pozele ca abia acum le-am descarcat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 ..week-and-ul urmator (16-17 Dec.) ne deplasam cu jucariile, dulciurile, materialul scolar inca netransportat, calculatoarele si componentele ramase etc... Damn it! Week-end-ul urmator is prins in Bucuresti. Iar nu pot sa vin ca mergeam si eu cu conserva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Dintre pozele postate de Purghy, va arat asta: Nu pot sa zic decat "holy shit, that supercat is Ăźbercool! Wow!" Cine o ia ca avatar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Cineva nu a avut costum.... se stie el cine. Sau era deghizat in Borat Sagadiev?! http://www.imdb.com/gallery/ss/0443453/Ss/...ath_key=0443453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 (editat) Rezolvaram cu transportul. 2 masini full of... Kali sunt, mereu uit.. Editat Decembrie 11, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 off-topic Mai, faceti asa: Kali, tu intra pe forum cu Mozilla Firefox, iar high dive eagle, tu intra pe forum cu Opera 9.0. In asa fel, fiecare browser va tine minte userul respectiv. Si nu o sa va mai bateti capul cu login si logout de user. Ca vad ca va tot incurcati Sau sa nu-mi spuneti ca intrati amandoi pe forum de pe Internet Explorer 6? :lol: end of off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 off-topic Mai, faceti asa: Kali, tu intra pe forum cu Mozilla Firefox, iar high dive eagle, tu intra pe forum cu Opera 9.0. In asa fel, fiecare browser va tine minte userul respectiv. Si nu o sa va mai bateti capul cu login si logout de user. Ca vad ca va tot incurcati Sau sa nu-mi spuneti ca intrati amandoi pe forum de pe Internet Explorer 6? end of off-topic _____________________________________________________ ..lasa mey ca e in familie si cine ne cunoaste ne suporta si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Din motive obiective nu s-a mai plecat cu 2 masini, ci cu una singura supraincarcata. Tot din motive obiective dezu_ro nu a putut merge. Asadar a plecat Kali cu un IT-ist la volanul propriei masini sa finalizeze treaba. Abia astept sa se intoarca cu pozele. @mavi: am gasit mufe cu 4000/buc.. am luat 30 sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 17, 2006 Autor Share Postat Decembrie 17, 2006 Ne-am intors... Din motive de serviciu, nu am putut posta pana la ora asta... M-am gandit ca n-ar strica o mica retrospectiva (in imagini si cuvinte) a ceea ce dorinta voastra de a ajuta semenii si felul in care v-ati mobilizat s-a finalizat atat de frumos... Sunt mesagerul gandurilor calde si al urarilor de sanatate si sarbatori fericite alaturi de cei dragi pe care vi le transmit cadrele didactice ale Scolii nr. 1 Miluta si al doamnei educatoare de la gradinita de acolo... Inceputul... Strangerea mobilierului si materialului didactic pe care scoala mea le casa... Organizarea primului transport... Un camion de 7,5 t, pe care B-50GS mi l-a dat pe incredere, fara sa stie cine sunt. Totul s-a rezolvat doar prin telefon... Efort, bani, carti, obiecte etc... fiecare a pus cate ceva si, in plus, a pus si o bucatica de suflet... Apoi, al doilea transport... 1 camion de 1,5 tone cu ciment, dulapuri, tabla de sticla, calculatoare... Al treilea transport, executat week-endul asta, a inceput sub auspicii mai putin favorabile (am fost obligati, din motive tehnice, sa ne deplasam cu o singura masina, ceea ce a insemnat "reducere de personal" calificat la instalat/reinstalat calculatoare/tras retea etc.. Una bucata IT manager proaspat venit din delegatie de la Craiova a dormit cateva ore si a plecat din nou, de data asta spre Miluta. Insotit de subsemnata, care n-a apucat sa faca atat de multe poze cum ar fi vrut, pentru ca, in criza de timp, trebuia sa dau o mana de ajutor atat la incarcat masina, cat si la aranjat calculatoare... Am sa incerc acum sa pun cateva poze de tipul "inainte" si "dupa"... Veti vedea tot ce s-a facut... Cimentul folosit... Coridorul scolii... (in spatele directorului) O clasa.... Sobele au fost reparate in toata scoala. Si in gradinita. Iata schimbarile din "gradi": IN 2 clase a fost schimbat complet mobilerul cu cel adus de noi. Calculatoarele: O ultima privire, din spatele perdelei, asupra scolii... Regret nespus ca am facut pozele pe fuga, fara sa fiu atenta la detaliile tehnice.. Unele sunt sinistru de intunecate, mi-a fost lene sa le mai trec prin Photoshop. Oricum, ce este important se vede. Vi se datoreaza aceasta victorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate