ioneld Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Mai bagati multe pe lista asta ca deja nu mai am loc pe atas de cate s-au strans . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Mai bagati multe pe lista asta ca deja nu mai am loc pe atas de cate s-au strans . ionele daca te uiti mai in urma un pic ai sa vezi ca lupul avea dreptate.camion frate camion cu atasul nu faci fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 o remorca la atas, ptr a cara toate astea plus cele ce vor urma! Legea spune ca un ansamblu de vehicule nu trebuie sa depaseasca 16.50 metri ptr a putea circula pe drumurile publice exceptand autocarele cu remorca care pot avea maxim 17.50 tot ce este peste aceste dimensiuni trebuie sa obtina autorizatie speciala de transport (AST) eliberata de cea mai apropiata unitate a CNADR si apoi trebuie masina de insotire...nu-i problema!!! mai aveti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 orcand ideea de cort imi place.Nu stiu daca s-a spus pe aici ca un necesar dar...mie imi este indispensabila acum, nu as mai putea fara....saltea gonflabila.Poate pentru unii pare un moft insa este mica si usoara dar face noptile muuult mai placute.Am dormit mai bine ca acasa pe o saltea de 2 persoane, practic ai un pat la purtator. Pun si eu cateva poze cu locul de unde am ajuns aseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spulber Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) da' pt prietene,sotii ,amante si cite or mai fi, mai este loc? Editat Septembrie 17, 2012 de spulber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Este, dar e bine să le pui pe liste separate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate