m72story Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salutare pentru posesorii CB 400 F an 1974-1980 motor SOHC sau cb 350, CB 400 CB 450, CB 500 T am de vanzare set de garnituri motor noi sigilate, segmenti, supape, cuzineti, pistoane, carburatoare, kit repapratie carburatoare, furca , cadru cu acte nemtesti , rezervor, roti 0724 558 495 pentru cei interesati preturile le discutam la telefon insa sunt ferm convins ca ne vom intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salutare pentru posesorii CB 400 F an 1974-1980 motor SOHC sau cb 350, CB 400 CB 450, CB 500 T am de vanzare set de garnituri motor noi sigilate, segmenti, supape, cuzineti, pistoane, carburatoare, kit repapratie carburatoare, furca , cadru cu acte nemtesti , rezervor, roti 0724 558 495 pentru cei interesati preturile le discutam la telefon insa sunt ferm convins ca ne vom intelege Pentru cine nu-l cunoaste pe Romeo,acka M72story vreau sa spun ca este un baiat pasionat de fenomenul vechiturilor si ca daca vinde ceva vinde pentru ca a dat odata o gramada de bani pe piesele respective si acum nu-i mai trebuiesc.Probabil va cere mult mai putin decat a dat.Desi a postat initial acest anunt acolo unde-i era locul si anume la Clasicele japoneze,cineva i-a sters aceste posturi si jean s-a aratat chiar iritat de postarea lui Romeo.Sa inteleaga fiecare ce vrea din treaba asta.Romeo va fi prezent la Siriu si se poate discuta cu el pe viu.Poate apari si tu jeane ca sa te cunoasca lumea.Poate cu MZ-ul ala de 125 care rugineste prin Ferentari.Piesele puse de Romeo la vanzare sunt foarte ,foarte interesante.Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
made Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 mai e valabil anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 daca era cu semn de intrebare,ai un telefon mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Pentru cine nu-l cunoaste pe Romeo,acka M72story vreau sa spun ca este un baiat pasionat de fenomenul vechiturilor si ca daca vinde ceva vinde pentru ca a dat odata o gramada de bani pe piesele respective si acum nu-i mai trebuiesc.Probabil va cere mult mai putin decat a dat.Desi a postat initial acest anunt acolo unde-i era locul si anume la Clasicele japoneze,cineva i-a sters aceste posturi si jean s-a aratat chiar iritat de postarea lui Romeo.Sa inteleaga fiecare ce vrea din treaba asta.Romeo va fi prezent la Siriu si se poate discuta cu el pe viu.Poate apari si tu jeane ca sa te cunoasca lumea.Poate cu MZ-ul ala de 125 care rugineste prin Ferentari.Piesele puse de Romeo la vanzare sunt foarte ,foarte interesante.Spor. Bine ca sunt eu al naibii.., imi pare rau daca la m suparat pe Romeo, nu am avut intentia asta.., dar stii tu mereu, Bunule, cum sa ma pui intr o lumina favorabila, ca si acum! si Mz ul nu rugineste pt ca il tin in casa la un prieten. Of, cata rautate 'subtila' din partea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 16, 2015 Autor Share Postat August 16, 2015 Salutare, anuntul mai este valabil, daca exista vreun posesor de Cb400 Super Four....... numarul meu actual este 0741265450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Sal, caut piese pentru Honda VT 500. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate