viteza ucide Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 salutare! rog sa-mi spuna cineva la cati km se schimba distributia la un F3 si eventual care sunt semnele care arata ca nu mai e mult pana la momentul respectivei schimbari(cineva imi spunea ca "zornaie" lantul). multumesc anticipat si asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 zornaitul lantului - e semnul principal ca trebuie inspectata! distributia la F3 ca si la F2 e pe partea dreapta trebuie sa dai un capac jos si vezi direct lantul! Conform manualului de service distanta intre un anume numar de zale trebuie sa se incadreze in cotele spuse de producator, daca nu se incadreaza in acele cote trebuie schimbat lantul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) e honda, e simplu! dupa ce o schimbi o mai schimbi odata! ca e proasta... nu numai disributia, ci si motocicleta! Editat Februarie 5, 2013 de Crazy-devil limbaj jignitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) Hai nu fi rau! Daca spui ca honda se strica asa tare,as vrea sa stiu pe ce loc se sta Aprilia cu electronica.... On topic... Primul raspuns este corect! Editat August 17, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viteza ucide Postat August 20, 2012 Autor Share Postat August 20, 2012 e honda, e simplu! dupa ce o schimbi o mai schimbi odata! ca e proasta... nu numai disributia, ci si motocicleta, ca si cei care si le cumpara! get a life man! cu siguranta exista si un forum de frustrati unde ti-ai gasi locul...trebuie doar sa-l cauti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate