bogdan192 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 B-05-EJB albastru, Suzuki. In picioare, zgariata pe carene pe stanga. Pilot in Smurd. Vorbit cu politaiul de la fata locului, spus ca n-are probleme, o sa plece pe picioare. N-am apucat sa vorbesc cu el ca erau medicii din ambulanta cu el. Daca ai nevoie de un loc unde sa-ti tii motorul, il poti lasa la mine la munca (30 de metri mai incolo, cladirea BOC). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 B-05-EJB albastru, Suzuki. In picioare, zgariata pe carene pe stanga. Pilot in Smurd. Vorbit cu politaiul de la fata locului, spus ca n-are probleme, o sa plece pe picioare. N-am apucat sa vorbesc cu el ca erau medicii din ambulanta cu el. Daca ai nevoie de un loc unde sa-ti tii motorul, il poti lasa la mine la munca (30 de metri mai incolo, cladirea BOC). E o intersectie de cacao .. tot aici m-a proiectat o vacuta in gardul negru chiar de la noi de la servici, a doua zi dupa ce mi-l luasem de la garaj.. Inca imi cauta semnale ) Daca are nevoie poate sa o lase chiar la noi in curte imediat pe dreapta in curtea cu gard negru, dar sa ma sune inainte 0744786116. Ii fac rost si de platforma , daca are nevoie ...Sper din toata inima sa fie bine. Silvia Eliza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) B-05-EJB albastru, Suzuki. In picioare, zgariata pe carene pe stanga. Pilot in Smurd. Vorbit cu politaiul de la fata locului, spus ca n-are probleme, o sa plece pe picioare. N-am apucat sa vorbesc cu el ca erau medicii din ambulanta cu el. Daca ai nevoie de un loc unde sa-ti tii motorul, il poti lasa la mine la munca (30 de metri mai incolo, cladirea BOC). Motorul e un Suzuki GSXF600? Il cunosc pe tip personal, lucreaza in Novo Park. Sper sa nu fie nimic grav. Editat August 22, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 Ba da. Din ce zicea politaiul, n-avea nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Motocicleta i-am tarat-o eu spre locul unde si-o tine de obicei, nu va panicati ca nu mai e de la locul acidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Novo Park power. Nota 10 pentru spirit de comunitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate